19 / 04 / 2024

Ankara Etimesgut arsa satışı

Ankara Etimesgut arsa satışı

Ankara İli Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 752 bin 262 TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. 

Ankara Etimesgut'un bütçesinde arsa satışı yok!

Ankara Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı. Başkan Demirel "Bütçede arsa satışı yok" dedi.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Etimesgut'ta sosyal tesis alanı imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Ankara Etimegut'ta arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut  ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Deniz GYO Ankara Etimesgut'taki 26 dükkanı 20.1 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki 26 adet dükkanı 20 milyon 60 bin TL bedelle sattı.

Ankara Etimesgut arsa satışı Haberi

Ankara Etimesgut arsa satışı

Ankara İli Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul mahkeme kararıyla satışa sunuluyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 752 bin 262 TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Ankara İl, Etimesgut İlçe, Bağlıca Mahallesi 46872 Ada, 3 Parsel,Satışa konu taşınmaz Ankara ili Etimesgut İlçesi Bağlıca mahallesi Mermeroğlu cad 1238 sok kesişiminde bulunan köşe parseldir.1238 sok, 1237 sok ve mermeroğlu caddesi olmak üzere 3 cephesi bulunmaktadır. Üzerinde prefabrik evve muhtelif ağaçlar vardır.. Parsel çevresi prefabrik çit direkli galganizli tel ile çevrilidir. Düzgün geometrik şekli ve eğimsiz arazı yapısı bulunmaktadır, Konut alanı taşınmazı olup, E:0,70 yapılaşma koşulu ile taşınmaz üzerine 3.609 m2 inşaat alanlı konut yapısı yapılması mümkündür. Her biri 150 m2 brüt alanlı 24 daire yapılabilecektir. Belediyenin tüm hizmetlerinden...