28 / 03 / 2024

Ankara Fuarı nerede

Ankara Fuarı nerede

Akyurt Fuar Alanı olarak bilinen Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kazı ve dolgu çalışmaları artarak sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akyurt Fuar Alanı'nda kazıya 5 Kasım'da başlamıştı... İşte Akyurt Fuar Alanı'ndan bugünkü fotoğraflar.

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları!

TOKİ Ankara 2020 projesinde başvurular ne zaman? TOKİ Ankara 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Ankara 2020 nerede? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları...

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

Bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenecek olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kapılarını yarın açacak.

Ankara’nın çehresini değiştiren projeler CNR Emlak Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin desteğiyle, ilk kez 7-10 Eylül tarihlerinde CNR Emlak Ankara Fuarı olarak ATO Congresium’da düzenlenecek.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara Fuar Alanı'nın ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Fuar Alanı”nın yapımı için tüm hissedarlarla anlaşmanın sağlandığını belirtti, projenin ihalesi 8 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Ankara Fuarı nerede Haberi

Ankara Fuarı nerede
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşa edileceği Akyurt Fuar Alanı'nda bugün gerçekleştirilen çalışmaların fotoğraflarını paylaştı...



ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Twitter hesabı @ABB_FEN aracılığıyla paylaştığı fotoğraflarla birlikte şu bilgiyi verdi; "AKYURT Fuar Alanı kazı ve dolgu çalışmalarımız son hızla devam ediyor"...


<#resim3>


İşte Akyurt Fuar Alanı'ndaki kazı ve dolgu çalışmalarından kareler...







Akyurt Fuar Alanı'nda çalışmalar ne zaman başladı? Öğrenmek için tıklayın!


Emre Kulcanay /...