19 / 04 / 2024

ankara gayrimenkul yatırımları

ankara gayrimenkul yatırımları

Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, yabancı yatırımcıların Ankara’da özellikle gayrimenkul satış veya kiralaması gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü cazibesini koruyor!

Gayrimenkul Uzmanı Onur Öngün, "Yabancı yatırımcılar, gayrimenkul yatırım kararı alırken ilk seçenek olarak, global bilinirliği Ankara'nın önündeki İstanbul'u dikkate alma eğilimindeler" dedi..

Barış Aydın: Yatırımcıya en çok Ankara kazandıracak!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Türkiye beklentilerinin hayli yüksek olduğunu ifade ederek, Ankara'da yapılacak olan yatırımların kazançlı olacağını ifade etti..

Ankara'nın emlak haritası çıkarıldı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Mamak'ta emlak piyasası canlandı!

Mamak Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakırık ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Alakırık Mamak'ın gayrimenkul yatırımında gözde ilçe olduğunu söyledi...

Mamak'ta gayrimenkul yatırımları arttı!

Mamak Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakırık ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Alakırık Mamak'ın gayrimenkul yatırımında gözde ilçe olduğunu söyledi...

Ankara gayrimenkul yatırımlarında ilkler yaşanıyor!

Ankara’da geliştirilen projeler ile uzun zamandır hareketli olan gayrimenkul sektörü, 2013 yılında da hız kesmedi. Kentsel dönüşüm, konut, AVM projelerinden bazıları kapasite, konsept ve mimari özellikleri ile sınıflarında ilk olma özelliğine sahip.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

ankara gayrimenkul yatırımları Haberi

ankara gayrimenkul yatırımları

Arap ülkeleri, Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, dünyanın dört bir yanından yabancı yatırımcılar, gayrimenkul yatırımı için Ankara’yı tercih ediyor. Arapların ilk sırada yeraldığı yabancı yatırımcılar, cazibe merkezi haline gelen Başkent’te yatırım yapmak için harekete geçti.


Ankara, yakın tarihe kadar ağırlıklı olarak Ege ve Akdeniz bölgelerine ilgi gösteren yabancı yatırımcıların tercihi olmaya başladı. Gayrimenkul yatırım şirketlerinden Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, yabancı yatırımcıların Ankara’da özellikle gayrimenkul satış veya kiralaması gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. Cem Ufuk, “Türkiye kuşkusuz dünyanın en güzel coğrafyasına sahip ülkelerinden biri. Ankara da bu güzelliklerinden fazlasıyla nasibini almış ve ülkemizin başkenti olmuş bir şehir. Başkent olmasının avantajını özellikle uluslar arası alanda kullanmaya başladığını memnuniyetle görüyoruz” dedi.


Bugün yurtdışından çok sayıda yatırımcıları bulunduğunun altını da çizen Cem...