29 / 03 / 2024

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi

Mamak'ın iki ayrı mahallesini kapsayan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Konutların inşaat çalışmaları devam ederken, yeni binalar için temel çalışmaları da tüm-hızıyla sürüyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020!

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 81 adet konuta yer veriliyor.

Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  1. Bölge Alt Gelir Grubu'nda yer alan 14 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap 1. Bölge fiyatları!

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap fiyatları 76 bin 911 TL'den başlıyor. Projede yer verilen 70 konut için başvurular başladı...

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi Haberi

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi


İki ay önce 2 bin konutun temelinin atıldığı ve Mamak'ın iki ayrı mahallesini kapsayan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Konutların inşaat çalışmaları devam ederken, yeni binalar için temel çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. 

437 bin metrekarelik alanda toplam 5 bin 450 konutun yapılacağı proje kapsamında konutların yanı sıra cami, lise, ilköğretim okulu, anaokulu, ticaret merkezleri, sağlık tesisi, sosyal kültürel tesis alanlan ve ilçe emniyet müdürlüğü yer alıyor. TOKİ ile birlikte yürütülen proje kapsamında 1,5 yıl gibi kısa sürede yüzde 75'in üzerinde hak sahibiyle anlaşma gerçekleştirildi. Dönüşüm ve yenileme projelerinde yeşile önem verdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkam Mesut Akgül, "Proje alanının yüzde 20'si konut, yüzde 58'i yeşil alan, yüzde 22'si imar yollan ve sosyal donatılara ayrıldı. 6...