18 / 04 / 2024

Ankara Haymana açık cezaevi yapılıyor mu

Ankara Haymana açık cezaevi yapılıyor mu

2013 yılında, 7 koğuş ve 2 disiplin hücresi bulunan 54 kişi kapasiteli ve içinde 36 tutuklu bulunan Haymana B tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı tarafından resmen kapanmıştı.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ODTÜ arazilerine ilişkin açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, basında çıkan "ODTÜ yolundaki araziler satışa çıkarıldı" haberlerine ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara-Ankara projesi için istinaf yolu açık bırakıldı!

Ankara 4. Tüketici Mahkemesi'nin Yapı Kredi Koray GYO lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı. 

Ankara Haymana açık cezaevi yapılıyor mu Haberi

Ankara Haymana açık cezaevi yapılıyor mu

2013 yılında, 7 koğuş ve 2 disiplin hücresi bulunan 54 kişi kapasiteli ve içinde 36 tutuklu bulunan Haymana B tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı tarafından resmen kapanmıştı. Haymana Cezaevinin bakım ve onarımının nerede ise imkansız olması, içindeki mahkumların zor şartlar altında tutuklu bulunması, çatısının akması, alt yapısının çalışmaması, farelerin cezaevi içinde cirit atması bu kurumun kapatılmasına sebep olarak gösterildi. Haymana Cezaevi, 1952 yılında yapıldı. İlk Cezaevi Şehir Otelinin altındaydı. Daha sonra kapanınca, 1957 tarihinde yeni hizmet binasında faaliyete geçti. Kapanmadan önce 36 hükümlünün cezasını çektiği Haymana Cezaevinde görevli 20 gardiyan bulunmaktaydı. Cezaevin kapanmasıyla bu tutuklular başka cezaevlerine nakledildi. Gardiyanların ise başka cezaevlerine tayinleri çıktı. Ünlülerin ve aydınların uğrak yeri olan Haymana cezaevinde kapandığı güne kadar; Yazar ve...