26 / 04 / 2024

ankara incek konut projeleri

ankara incek konut projeleri

Alt yapısının yeni ve düzenli olması, trafik ve otopark sorunun çözülmesi İncek bölgesini cazibe merkezi haline getirdi. İnşaat projeleri, son dönemde İncek'e ağırlık verirken, tüketicilerin tercihi de bu yönde oldu.

Yıldıray Yoldar: İncek altın çağını yaşıyor!

ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, “ Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin başında İncek geliyor. Konut ve arsa satışı çok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor ” diyor.

İncek Bulvarı Ankara'nın yeni yaşam merkezi oldu!

Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yapıyor...

Salim Taşçı: Ankara'nın konutta gözde semti İncek, yıldız semt adayı Mamak!

Türk Sanayici ve İş Adamları (TÜSİAV) Emlak Sektör Kurul Başkanı Salim Taşçı, Ankara'da yıldızı parlayan semtin İncek olduğunu, Mamak'ın yıldız olamaya aday olduğunu ifade ederek Kızılay'ın ise yenilenmesi gerektiğin belirtti...

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara'da konut imarlı iki arsa satılacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yakacık'ta yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...

ankara incek konut projeleri Haberi

ankara incek konut projeleri

Alt yapısının yeni ve düzenli olması, trafik ve otopark sorunun çözülmesi İncek bölgesini cazibe merkezi haline getirdi. İnşaat projeleri, son dönemde İncek'e ağırlık verirken, tüketicilerin tercihi de bu yönde oldu. 


İmar planlamasında en sona kalan Yumrutepe, Beytepe, İncek bölgeleri Çankaya Çayyolu aksını birbirine bağlayan İncek Bulvart sayesinde Ankara'nın yaşam ve ofis alanlarını birbirine bağladı. Alt yapısının yeni ve düzenli olması, hava kirliliğinin bulunmaması, trafik ve otopark sorunun çözülmesi bu bölgenin ortaya çıkmasını sağladı. TED, Atılım, Ufuk, Doğa, Bahçeşehir, Ankara Üniversitesi, Pi gibi eğitim kurumlarının bölgede yer alması sebebiyle ailelerin bu bölgeyi yeniden keşfettiğini belirten Endpoint Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez, "Güney cepheli ve bin 200 metre rakımdaki,tamamen Ankara çanağının dışında olması ve Oran Şehri'ne 6 kilometre, Çayyoluna 8 kilometre, Bilkent'e 5...