28 / 03 / 2024

ankara inşaat projeleri

ankara inşaat projeleri

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara'da yatırım için en ideal yerler!

Emlak fiyatlarındaki yükselişten Ankara da nasibini aldı. Markalı konut projeleriyle İncek ve Oran uçtu. Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle ise 5 yılda yüzde 60’tan fazla prim yaptı

Her proje kendi özelliğine uygun bölgelere inşa edilmeli!

Başkent'te gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, son yıllarda Ankara'da birbiri ardına proje konutların inşa edildiğine işaret etti...

İnşaat sektörünün büyümesinde Ankara firmalarının katkısı büyük!

RENKYOL Şirketler Topluluğu CEO'su Ahmet Münir Yaşar, inşaat sektöründeki büyümede Ankaralı firmaların büyük rolü olduğunun altını çizdi. Türker Naslı da, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer aldığını söyledi.

Ankara konut projelerinde rakiplerini geride bıraktı!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Başkent, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirlerden öne çıkıyor. İnşaat sektörü, 2014 yılını da aynı başarıyla kapatmayı hedefliyor.

Ankara'da lüks konut patlaması!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Ankara, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirleri geri bıraktı. Türkiye genelinde 2014 yılının son 10 ayında toplam 993 bin 168 konutun satışı gerçekleşti.

Ankara, konut sirkülasyonunda rakiplerini geride bıraktı!

Ülke ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü, seçim atmosferleri nedeniyle bir hayli yoğun geçen 2014 yılına veda etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl konut satış rakamlarını rekorlar kapatan inşaat sektörü bu yılda aynı başarıyı gösterecek...

Barış Aydın: Yatırımcıya en çok Ankara kazandıracak!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Türkiye beklentilerinin hayli yüksek olduğunu ifade ederek, Ankara'da yapılacak olan yatırımların kazançlı olacağını ifade etti..

Efe Bezci: İnşaatta Ankara’nın ekseni kayıyor!

İş dünyasının Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi için “altın üçgen” tabirini kullandığını kaydeden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını bildirdi.

Ünal Pala: İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

ankara inşaat projeleri Haberi

ankara inşaat projeleri

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Türker Naslı, TÜİK’in açıkladığı “Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması” verilerini değerlendirirken, 2014 itibariyle Türkiye ortalamasında yıllık 14 bin 553 lira olan fert başına ortalama kullanılabilir gelirin Ankara’da 20 bin 446 liraya ulaştığını belirtti. Ankara’nın bu gelir düzeyi ile en zengin il olduğunu belirten Naslı, fert başına gelirde Başkent’i 19 bin 62 TL ile İstanbul ve 16 bin 935 TL ile İzmir’in izlediğini kaydetti. Naslı, “Zaten; her ne kadar İstanbul ekonomik büyüklüklerde birinci sırada yer alsa da nüfusa oranlayıp fert başına ortalamalara bakıldığında, birçok kriterde Ankara birinci sırada...