29 / 03 / 2024

ankara istanbul tren hattı

ankara istanbul tren hattı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan hızlı tren hatlarının omurgasının oluşturulduğunu ancak bir kaç yıl içinde diğer hatlar tamamlandığında 1.5 saatte İstanbul’a gidilmesinin mümkün olacağını söyledi.

Ankara-İstanbul YHT biletlerinde erken rezervasyon indirimi olacak!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, "Ankara-İstanbul YHT biletlerinde promosyonlar olacak. Bilet fiyatlarını belirlemek için 2014 Ocak ayında bir anket yapmayı planlıyoruz. Bilet fiyatlarını ocak, şubat ayında belirleriz" dedi....

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

TOKİ 11 ilde 69 arsayı yüzde 35 peşinat 48 ay vadeyle satışa çıkardı! İller peş peşe sıralandı; Ankara, İstanbul, İzmir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ildeki 69 arsayı açık artırmayla satışa sunduğunu duyurdu.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Ekmeğe bir zam daha geldi! İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de ekmeğin yeni fiyatı!

Artan maliyetler nedeniyle Türkiye'nin önde gelen üç büyük şehrinde halk ekmeğe zam geldi!

İstanbul'da ekmeğe zam geldi! Ekmek ne kadar oldu? İşte Ankara, İstanbul ve İzmir 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İTO açıklamasına göre, İstanbul'da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için Oda'nın temmuz ayı meclis toplantısında oylama gerçekleştirildi. Peki, İstanbul ve Ankara'da ekmek fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!

Hızlı Tren bileti fiyatlarına üçüncü zam, yüzde 15 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... İşte 20 Nisan fiyat listesi...

Bayram gelirken otobüs biletlerine yapılan zamlardan sonra pek çok kişi Yüksek Hızlı Tren'i tercih etmeye başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

ankara istanbul tren hattı Haberi

ankara istanbul tren hattı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan hızlı tren hatlarının omurgasının oluşturulduğunu ancak bir kaç yıl içinde diğer hatlar tamamlandığında Eskişehir-İstanbul hattının yükü kaldıramayacağını belirterek “Doyum noktasına yaklaştığımızda, yaklaşık 10 yıllık bir periyottan bahsediyoruz, o zaman çalışmalara başlayacağız. 1.5 saatte İstanbul’a gidilmesi mümkün olacak” dedi.


ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bayram öncesi Hürriyet’in konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. 3. Köprü nedeniyle Mahmutbey’de yaşanan sorunların zamanla aşılacağını ve insanların farklı çıkış yollarını kullanabileceğini belirten Arslan, “İnsanlar trafik hareketini gördükçe, sıkışık olan yerleri gördükçe çıkış alternatiflerini kullanacak. Kendi içinde dengeleme olacak” dedi. Arslan aralık ayında açılacak olan Avrasya Tüneli ile de trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını belirtti. Telekomünikasyon sektöründe son dönemde yaşanan görev değişikliklerinin normal olduğunu ifade eden Arslan, fiber için sektörde...