25 / 04 / 2024

Ankara Komyapı Vadikent fiyat listesi

Ankara Komyapı Vadikent fiyat listesi

Komyapı Vadikent projesi 230 bin lira ile 290 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Komyapı Vadikent Evleri Ankara'da konut teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Komyapı Keçiören'de kentsel dönüşümün bölge lideri olacak!

Komyapı, Ankara Keçiören’de ‘doğru kentsel dönüşüm misyonu’yla üretim yaparken, 2019’da da kente yaptığı katkıyı ve dönüşümü sürdürecek..

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Komyapı inşaat sektöründe çıtayı yükseltecek!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya'da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerini söyledi.

Vadikent Ankara satış ofisi!

9 blok şeklinde yükselen Vadikent Ankara projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadikent Ankara satış ofisi telefon numarası 0 312 236 44 66 olarak belirlendi.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Vadikent Ankara'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Vadikent Ankara güncel fiyatlar...

Komyapı yeni projeleriyle sektördeki çıtayı yükseltecek!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya’da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altını çizerek, müşteri beklentilerinde büyük değişimler yaşandığını söyledi.

Komyapı bu yıl 4 ilde yeni projeye başlayacak!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya’da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altını çizdi.

Ankara Vadikent Konutları'nda 250 bin TL'den başlıyor!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞ tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Keçiören Vadikent Konutları 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞY tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vadikent Ankara 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Vadikent Konutları, Ankaralılara modern konforlu güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları 250 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Ankara Komyapı Vadikent fiyat listesi Haberi

Ankara Komyapı Vadikent fiyat listesi


Kom Yapı tarafından hayata geçirilen Komyapı Vadikent projesi Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Komyapı Vadikent projesi 1.600 daireden oluşuyor.


Komyapı Vadikent projesi satışlarının Ramazan Bayramı sonrasında başlaması planlanıyor. Ankara Komyapı Vadikent fiyat listesi 230 bin liradan başlayarak, 290 bin liraya kadar değişiyor. 


Komyapı Vadikent projesi 9 blok olarak inşa ediliyor. Çeşitli sosyal donatıların yer aldığı Komyapı Vadikent Ankara teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilmesi hedefleniyor.


Komyapı Vadikent satış ofisi ile 0332 236 44 66 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Komyapı Vadikent Evleri satılık 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Komyapı Vadikent projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, süs havuzları, yüzme havuzları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Komyapı Vadikent projesi iletişim

Telefon:...