19 / 04 / 2024

ankara konut projeleri 2015

ankara konut projeleri 2015

Türkiye, Ankara inşaat sektörünün son 10 yılda yaptığı dev hamleler sonrası modern ve yaşanılabilir bir başkente sahip oldu. Ankara sadece Avrupa standartlarındaki konutlarla tanışmakla kalmadı, ayrıca yeni hinter- lantlarla da tanıştı.

Geleceği, bilinçli inşaatçılar şekillendirecek!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: "Ankara geliştikçe büyüyor, büyüdükçe de kalkınıyor. Başkentli inşaatçıların da kente kazanç sağlayacak, modern, şehirleşmeye uygun yapılar hayata geçirerek bu kalkınmaya desteğini sürdürmesi gerekli” dedi.

Yenimahalle Park Avenue ne zaman teslim?

Park Avenue Ankara projesinde daireler 340 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yenimahalle Park Avenue ne zaman teslim?

Ankaralı inşaatçılar 2015'ten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe 2014, kimi için hareketli geçerken, kimi de iki seçimin yarattığı dalgalanmada sağlam durmakta zorluk yaşadı. Ankaralı inşaat firmaları 2015 yılından ümitli..

Başkent geleneksel konut algısını yıktı!

Başkent Ankara, geleneksel konut algısını yıktı. Önceden binalar en fazla 4-5 kattan oluşurken, modern yapılaşmayla yükseklikler neredeyse 50 kata kadar ulaşmış durumda...

Ankara en önemli yatırım merkezlerinden biri olacak!

Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın önemli bir yatırım merkezi olacağını belirterek, "Burası iş dünyasının yeni yıldızı. Yatırımını başkente yapanlar kazanacak" dedi..

Sofa Loca Emlak Konut ödeme tablosu!

Sofa Loca Ankara Etimesgut projesinde daire alanları 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. İşte Sofa Loca Emlak Konut ödeme tablosu...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

Yeni konut projeleri en çok İstanbul'dan aranıyor!

Yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara'dan aranıyor. Hürriyet Emlak Projeland verilerine göre, ortalama 8.629 TL metrekare fiyatıyla İstanbul liste başında yer alıyor.

Yatırımcının hedefinde yeni konut projeleri var

Hürriyet Emlak Projeland verilerinden derlenen bilgilere göre yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara’dan aranıyor...

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

Başkent Emlak Konutları Ankara konut fiyatları!

Başkent Emlak Konutları Ankara konut fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 daire ve 26 ticari ünite satışa çıkarıldı...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Oran Marina Ankara konut fiyatları!

Oran Marina Ankara konut fiyatları 293 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marina Ankara projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor...

ankara konut projeleri 2015 Haberi

ankara konut projeleri 2015

Türkiye, Ankara inşaat sektörünün son 10 yılda yaptığı dev hamleler sonrası modern ve yaşanılabilir bir başkente sahip oldu. Kısa süre öncesine kadar belirli alanlarda sıkışan yaklaşık 30-40 yıllık 3-4 katlı binaların hâkim olduğu Ankara, büyük bölümü son 3 yılda inşa edilen ancak gelişim süreci 2005'lere inen modern yapılaşmalarla tanıştı. Ankara sadece Avrupa standartlarındaki konutlarla tanışmakla kalmadı, ayrıca yeni hinter- lantlara da sahip oldu. 


DEV PROJELER 

Kent merkezi olarak gösterilen Kızılay'a 10 kilometre gibi kısa mesafede birbiri ardına dev konut projeleri hayata geçiren, son projesi 6'ncı etap Queen Park ile henüz temeli atılmadan yüzde 60 satış başarısına ulaşan Uransan AŞ'nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Uransan olarak firma adını taşıyan ve konforlu konutlarıyla anılan bir semt ortaya çıkarmanın onurunu yaşadıklarını kaydetti. 


KONFOR...