20 / 04 / 2024

Ankara Koru Metrosu imar durumu

Ankara Koru Metrosu imar durumu

Ankara Çankaya'da yer alan Koru Metrosu çevresine ait uygulama imar planı değişikliği, 27 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu çalışmalarındaki son durumu anlattı.

Ankara Dikimevi-Natoyolu metrosu için ilk imza atıldı!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistem (HRS) hattı projesi için sözleşme imzaladı.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu'nun ihalesini Metro İstanbul kazandı!

7,4 kilometre uzunluğa sahip olacak Ankara Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistemler projesi ihalesini İBB iştiraki Metro İstanbul kazandı. 

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için ilk ihale yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak ilçesini Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) ile Dikimevi arasında çalışan ANKARAY hattına bağlayacak proje için ilk ihaleyi yaptı.

Buca Metrosu 18 aydır Ankara’dan onay bekliyor!

İzmir'in öncelikli toplu ulaşım projesi Buca Metrosu’nun yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanlığı’na üç defa resmi talepte bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara'dan cevap bekliyor.  

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Ankara Koru Metrosu çevresi uygulama imar planı askıda!

Ankara Çankaya'da yer alan Koru Metrosu çevresine ait uygulama imar planı değişikliği, 27 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Ankara Keçiören Metrosu 5 Ocak'ta açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Keçiören metrosunun 5 Ocak 2017 saat 14.00'te açılacağını söyledi.

Ankara Koru Metrosu imar durumu Haberi

Ankara Koru Metrosu imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya İlçesi, Koru mahallesi, 18091-18094-18095 adalar arasında kalan meydan alanına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14 Haziran 2017 gün ve 1274 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Uygulama imar planı değişikliklerine ait pafta, 27 Temmuz 2017 tarihinde askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı, 27 Ağustos'ta askıdan indirilecek.



İmar planı için...