25 / 04 / 2024

Ankara Köy Evleri nerede

Ankara Köy Evleri nerede

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Ankara Köy Evleri nerede Haberi

Ankara Köy Evleri nerede

Başkent'te kırsal kalkınmayı desteklemek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi’ne (BAŞAK Projesi) vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  mahallelerine ya da kırsal alanlara belirlenen 11 tipteki evi yaptırmak isteyen ve projeye başvuru yapan vatandaşlara yapı projeleri teslim edilmeye başlandı.

TÜRKİYE’DE İLK VE TEK 

    Büyükşehir Belediyesine zemin etüdü, mimari, statik, elektrik ve mekanik projeleri için hiçbir ücret ödemeyen vatandaşlar BAŞAK Projesi’nden yararlanmak için sıraya girdi.

 Köyden kente göçü tersine çevirmek ve kırsal yerleşim alanlarında yerleşimi teşvik etmek amacıyla Türkiye’de ilk kez bir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan BAŞAK Projesi ile yöreye özgü mimarinin korunması ve devam ettirilmesi de amaçlanıyor. 

NÜFUSU 5 BİNİN ALTINDA OLAN 903 MAHALLE YARARLANABİLECEK 

 Projeden Ankara...