25 / 04 / 2024

ankara kültür merkezi

ankara kültür merkezi

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Ankara Bağlum Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Ankara Keçiören Belediyesi yeni bir yatırımla Bağlum’a ilk kültür merkezini kazandırmak için ilk adımı attı. Bağlum Kültür, Spor Ve Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleşti.

Ankaralılar 64'üncü hükümetten ne bekliyor?

Türkiye'nin 64'üncü hükümeti 24 Kasım günü kuruldu ve Başbakan Davutoğlu, merakla beklenen kabineyi açıkladı. Ankara’nın, Büyükşehir Belediyesi’nden ve ilçe belediyelerinden beklentilerinin yanında Hükümet’ten de ‘kentsel’ beklentileri var.

Gölbaşı TOKİ sakinleri kültür merkezi istiyor!

TOKİ Konudan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Çaydaşı, bölgede büyük bir insan potansiyelinin yaşadığına dikkat çekerek, çok amaçlı bir kültür merkezinin kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı!

Yapımına geçtiğimiz sene mart ayında başlanan Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi (AAKM) Projesi'nde sona geliniyor.

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediyesi’nin en önemli yatırım projesi olan Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından bugün Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı. Açılışa CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Yunanistan Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ve Zülfü Livaneli katıldı.

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı.

ankara kültür merkezi Haberi

ankara kültür merkezi

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgın hastalığından vatandaşın en az etkilenmesi için her alanda özverili bir çabada bulunan Sincan Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmek için de çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'luk bölümü tamamlandı. Kaba inşaatı biten kültür merkezi tamamlandığında Sincan, sanatın ve kültürün merkezi olacak.

“Ankara’nın En Büyük Merkezini Sincan’a Kazandırıyoruz”

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; projeyi çok önemsediklerinden bahseden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Yaklaşık 10 aydır devam ediyor proje, hızla yükseliyor. 2 yıldan biraz daha uzun bir zamanda bitirilmesini planlıyoruz. 25 bin 500 metrekare kapalı alana sahip, içinde 2 bin 500 kişilik konferans salonu var. Konferans salonunda Ankara hatta...