19 / 04 / 2024

ankara mamak konut projeleri

ankara mamak konut projeleri

Ankara özellikle son beş yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te ise, gözler doğuya çevrildi. Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapan kazanıyor...

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

Ankara'da konut satışında bu ilçeler başı çekiyor!

Başkent Ankara'da yılın ilk yarısında 64 bin 52 konut satıldı. Ankara´da konut satışlarının yoğun olduğu ilçeler sırasıyla Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut oldu.

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

ankara mamak konut projeleri Haberi

ankara mamak konut projeleri

Ankara özellikle son beş yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te ise, gözler doğuya çevrildi. Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ama adı yıllarca çöplük kokusuyla anılan Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapan kazanıyor. 


Çankaya ile Mamak'm kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri, 'bölgenin kaderini de değiştirdi. Çöplüğü ile anılan Mamak, Nata Holding imzası taşıyan "Konut Kuleleri" ile adeta inşaat sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Yatırımcıların gözbebeği haline gelen proje, son dönemde özellikle pilotların, hekimlerin dikkatini çekti. 


Nata Holding'in yapmış olduğu yatırım Türkiye'nin en büyük alışveriş vadisi olarak bilinen Nata Vega Alışveriş merkezi ile bölgeyi cazip hale getirdi. İki yıl önce 100-150 bin liradan rağbet gören bölgede ev fiyatları bugün 400 bin'den başlıyor. 


MERKEZE...