26 / 04 / 2024

ankara Mavi Göl

ankara Mavi Göl

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Elazığ'daki Mavi Göl apartmanının önünden geçen herkes yıkılacağını düşünürdü! 

Elazığ Gezin'de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Fethi Aydın, "Her deprem olduğunda ilk dikkatimizi çeken bina Mavi Göl idi. ‘Acaba bir şey oldu mu’ diye sorardık. Maalesef bu sefer oldu" dedi...

Ankara Oyak Göksupark satılık daire!

Ankara Oyak Göksupark satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 38 bin metrekare peyzaj alanına sahip...

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat!

Ankara Eryaman ilçesine bağlı Göksu bölgesinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri 1.438 daireden meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat 550 bin TL'den başlıyor.

Ankara Mogan Gölü 450 günde temizlenecek!

Gölbaşı’nın 30 yıldır temizlenemeyen doğa harikası gölü Mogan’da çalışmalar gelecek ay başlıyor. Mogan, 450 gün sürecek temizlikle eski günlerine dönecek

Mamak Mavi Göl projesi iptal!

Ankara 7. İdare Mahkemesi, daha önce yürütmeyi durdurma kararını verdiği, Mavi Göl'ün bulunduğu alana ilişkin yüksek yoğunluklu yapılaşmayı öngören işlemi kamu yararına aykırı olması nedeniyle iptal etti.

Ankara Mogan Gölü yeniden doğuyor!

"Mogan Gölü'nün Dip Çamuru Temizleme Çalışması Protokolü", Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından imzalandı.

Ankara Mogan Gölü denetleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mogan Gölü’nü kirlettiği iddia edilen göl çevresindeki tüm işletmeleri tek tek denetledi.

Ankara Kaşmir Göl Evleri satış fiyatları!

Ankara İl'i, Eryaman ilçesine bağlı Göksu'da inşa edilen projede daire alanları 129 metrekareden başlaıyor. Ankara Kaşmir Göl Evleri satış fiyatları 2+1 bahçe katı konutlar 330 bin TL yerine 297 bin TL'den başlıyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

ankara Mavi Göl Haberi

ankara Mavi Göl

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediyenin rekreasyon yaptığı Sincan Harikalar Diyarı'nı torunları Ahmet ve Melih Gökçek ile dolaştı.



Çeşitli aktivitelerin olduğu Hayal Adası'nı gezen Gökçek, sinema odasında çizgi film izledi ardından kovboyların olduğu bölüme geçti.



Gökçek, Red Kit ve Dalton kardeşlerle fotoğraf çektirdi.



Gökçek, Nasrettin Hoca'nın göle maya çaldığı heykele gitti.



Rekreasyon alanı içerisinde bulunan uzun oyun trenine torunlarıyla birlikte binen Başkan Gökçek, torunlarıyla Go-Kart'a minik bir yarış yaptı.



Başkan Gökçek, kendi sürdüğü golf arabasıyla Mavi Göl'ün etrafında hem tur attı hem de göl hakkında röportaj verdi.



Başkan Gökçek, iskeleye gelerek, burada torunları ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Gökçek göl kenarında balık tutmaya da çalıştı.



Harikalar Diyarı'nın yanında bulunan Aile Yaşam Merkezi'ni de gezen Başkan Gökçek, torunlarıyla top...