20 / 04 / 2024

Ankara Mercan Caddesi çökme

Ankara Mercan Caddesi çökme

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Büyükesat Mahallesi Mercan Caddesi'nin bir bölümünün, bölgede devam eden bir inşaatta, tekniğine uygun yapılmayan kazı çalışması nedeniyle çöktüğü bildirildi.

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Atakule GYO Kuleli Caddesi No 5 değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kuleli Caddesi NO:5, 5441 ada, 12 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

Mistral GYO taşındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarlı Mahallesi Ankara Asfaltı Caddesi N15 / 202 Konak İZMİR adresine taşındı...

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Ankara'daki 68 hak sahibine daire verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla Türk Kızılayı ve İstasyon Caddesi’nin genişletilmesi projesi kapsamında yıkılacak binalardaki 68 hak sahibine yine aynı bölgeden daire tahsis edilecek.

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Ankara Mercan Caddesi çökme Haberi

Ankara Mercan Caddesi çökme


Ankara Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Büyükesat Mahallesi Mercan Caddesi'nin bir bölümünün, bölgede devam eden bir inşaatta, tekniğine uygun yapılmayan kazı çalışması nedeniyle çöktüğü bildirildi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün gece Mercan Caddesi'nin bir petrol istasyonu yakınındaki bölümünde, saat 22.30 sıralarında yaklaşık 7-8 metre derinliğinde çökme meydana geldi. Çökme sonucu petrol istasyonu hizasında bulunan taş duvarlarda da hasar oluştu.


Çökmenin akşam saatlerinde meydana gelmesi nedeniyle, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.


Olay yerinde inceleme başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yoldaki çökmenin, komşu parselde devam eden inşaatta tekniğine uygun yapılmayan kazı ve forekazık sisteminin yetersizliğinden kaynaklandığını belirledi.  


Çökme sonucu altyapı sistemlerinin de tahrip olduğu bölgede, yaşanan kısa süreli su kesintisi, ekiplerin çalışmasıyla giderildi. 


Doğalgaz ve enerji hatlarındaki hasarın giderilmesi için...