25 / 04 / 2024

ankara Metromall ödemeleri

ankara Metromall ödemeleri

İki ay içerisinde satışa çıkması planlanan Metromall projesi 300 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje toplam 700 adet konut bulunuyor. Peki Metromall ne zaman teslim edilecek?

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

Çankaya Cubes Ankara ödemeleri!

Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Proje iki bloktan oluşuyor...

Bulvar Loft Akfen ödemeleri!

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başladığı Ankara Bulvar Loft projesi 822 adet daireden meydana geliyor. Bulvar Loft Akfen ödemeleri...

Metromall Evleri Ankara fiyatları!

Metromall Evleri Ankara fiyatları 2+1 dairelerde 292 bin liradan başlıyor. Metromall Ankara projesi Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Marina Ankara Sinpaş ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1 'e kadar değiştiği proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Marina Ankara Sinpaş ödemeleri kapsamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ ödemeleri!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ ödemeleri 240 ay vade imkanı ile yapılabiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Marina Ankara Çankaya ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildiği projede 2 bin adet daire bulunuyor. Marina Ankara Çankaya ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Söğüt İnşaat Metromall Residence'ta fiyatlar 283 bin TL'den başlıyor!

Ankara İl'i Eryaman İlçe'sinde inşa edilen projede toplam 699 adet daire bulunuyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Söğüt İnşaat Metromall Residence'ta fiyatlar 283 bin TL'den başlıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu 'nda yükselen proje Kargın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

ankara Metromall ödemeleri Haberi

ankara Metromall ödemeleri

'Metromall ne zaman teslim?' sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Ankara'da hayata geçirilen proje 5 blok halinde yükseliyor.


Söğüt İnşaat imzası ile inşa edilen Metromall Ankara'da 700 adet dairenin yanı sıra 198 mağazadan meydana gelen alışveriş merkezi de bulunuyor. Proje 300 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Metromall Evleri hızlı tren istasyonuna yakın mesafede yer alıyor. 


'Metromall ne zaman teslim?' sorusuna 24 ay sonra yanıtını verebiliriz. Projede otopark, güvenlik, spor salonu ve yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Metromall iletişim bilgileri 

Telefon: 0312 283 31 32

Web: http://www.sogut-insaat.com.tr

Özge...