16 / 04 / 2024

Ankara Muratpaşa

Ankara Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya Muratpaşa'da yol çalışmaları Ağustos'ta tamamlanıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım altyapı çalışması tamamlanan Meydankavağı Mahallesi’nde 69 sokak ve 2 caddeyi kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Antalya Muratpaşa'ya yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, falezlerde yer alan toplam 15 bin metrekarelik alanda, kültür, sanat, eğlence ve dinlenme aktivitelerine olanak tanıyan yeni bir yaşam alanı düzenlemesi yapıyor.

Muratpaşa Güllük'te 114 binanın cephesi sağlamlaştırılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.

Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'nun üstü kapanıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce yapılan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonu'nun, çelik konstrüksiyon çatısının kaplaması yapılacak.

Muratpaşa Meltem Camii imar planı 15 Temmuz'da görüşülecek!

Muratpaşa Belediye meclis toplantısında tartışma konusu olan Meltem Camii binası altındaki ALYA Alışveriş Merkezi'nin imar planı 15 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme gelecek.

Antalya Muratpaşa'da 450 metrekarelik buz pisti yapılıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.

Antalya Muratpaşa'da okullar onarılıyor!

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya Muratpaşa'daki 37 okul onarıldı!

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yapım ekipleri, yılın ilk 6 ayında 37 okulda boya, su tesisatı, elektrik, parke, bordür, bahçe duvarı, güvenlik kulübesi ve asfalt çalışması yaptı.

Antalya Muratpaşa'da yollar yenileniyor!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Varlık Mahallesi'nde 26 sokak ve 1 cadde 10 bin 300 ton malzeme kullanarak yeniledi. Varlık Mahallesi'nde toplam 5 bin 800 metre yol, yüksek hava sıcaklıklarına rağmen, asfaltla kaplanarak Avrupa standartlarına getirildi

Adnan Saraç: Muratpaşa'da konut üretecek alan kalmadı!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ilçede inşaat sektörü için boş arazi bulmanın zorluklarına değindi.

BM, Ankara Esenboğa Havalimanı'nı örnek gösterdi!

Ankara Esenboğa Havalimanı’nın engelli yolcuların seyahatlerini kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalar Birleşmiş Milletler’de örnek gösterildi.

Kepez ve Muratpaşa'da yağmursuyuna dev yatırım!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yaklaşık 70 milyon TL yatırımla 35 bin 200 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı yapıyor.

Muratpaşa Belediyesi'nde Halk Plajı çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.

Ankara Muratpaşa Haberi

Ankara Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi ekipleri, okullarda boya, badana, su tesisatı, elektrik, parke, bordür, bahçe duvarı, güvenlik kulübesi ve asfalt çalışmaları yapıyor. Yılın ilk 6 ayında 37 okulun bakım onarım işleri tamamlandı. Ekipler en son olarak, binlerce öğrencisi olan Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü hizmet binasının iç-dış cephesini...