19 / 04 / 2024

ankara otelleri

ankara otelleri

Ankara'da bir yıldır seçim turizmi yaşandığını söyleyen JW Marriott Ankara'nın yatırımcısı Ali Özdoğan, "Bu dönemlerde % 90 doluluğu yakalıyoruz" dedi..

ASİAD: Termal ve sağlık turizmi ile kalkınacağız!

ASİAD Başkanı Barış Aydın, termal turizmin ve sağlık turizminin Ankara'yı bu alanlarda dünya ölçeğine taşıyabileceğini, verilecek planlı destekle hem Ankara ekonomisinin büyüyeceğini, hem yeni istihdam imkanları doğacağını söyledi.

Ankara'da otel doluluk oranı yüzde 55.3'e çıktı!

BAŞKENT Ankara, turist sayısında olmasa da otel doluluk oranlarında turizmin başkentleriyle yarışıyor. Ankara'da Ocak 2015 dolulukları yüzde 8.1 artarak yüzde 55.3'e çıktı.

Ankara'da oteller doldu!

TÜRKİYE'de 2014 yılında otellerdeki doluluk oranının yüzde 2,2 düşüşle yüzde 62'ye gerilediği bildirildi. Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği'nden ( TUROB ) açıklama yaptı.

İbis Otel Esenboğa açılışı bugün yapıldı!

İbis Otel Esenboğa açılışı bugün yapıldı. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İbis Otel Esenboğa açılışı bugün yapıldı.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Anemon Ankara Otel hizmete girdi!

Yerli otel zinciri Anemon Otelleri'nin 83 oda ile hizmet vermeye başlayan yeni oteli Anemon Ankara Otel Ankara'da Bakanlıklar bölgesinde açıldı.

YURTKUR'un Ankara, Gölbaşı'ndaki öğrenci yurdu beş yıldızlı otel gibi!

Ankara, Gölbaşı'ndaki YURTKUR'a bağlı öğrenci yurdu beş yıldızlı otelleri aratmıyor. Gecelik ücreti ise 5 lira 70 kuruş

Moldova'daki fuara Rixos Otelleri damgasını vurdu

Moldova'da düzenlenen otel fuarı 2009 Moldexpo'da en çok ziyaretçiyi Rixos Otelleri standı çekti

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

TOKİ, Ankara Macunköy'de 402 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Macunköy'de 402 adet konut yaptıracak

TOKİ, Ankara Mamak'ta 1176 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde 1176 adet konut yaptıracak

Fame Residance Otelleri krize meydan okuyacak

Fame Residance Otelleri Genel Koordinatörü Erkut Kara, artan kurlar sayesinde gelir bazında geçen senenin de üzerine çıkabileceklerini söyledi

TOKİ'den Ankara'da 2 yeni konut projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'da yaptıracağı 2 yeni toplu konut projesi için düğmeye bastı

Dünyagöz'ün 13'üncü hastanesi Ankara'da açıldı

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 13'üncü halkası olan Dünyagöz Ankara'yı hizmete açtı

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

ankara otelleri Haberi

ankara otelleri

Ankara'da bir yıldır seçim bereketi yaşanıyor. Önce belediye ardından Cumhurbaşkanlığı seçimiyle hareketli günler geçiren Ankara, şimdi de 7 Haziran'a kilitlendi. Seçim hareketinin bereketinden en büyük payı ise turizm sektörü aldı. Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve JW Marriott Ankara otelinin yatırımcısı Ali Özdoğan, Ankara'da seçim turizminin yaşandığını söyledi. Özdoğan, "Özellikle milletvekili aday adaylarının belirlendiği mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre doluluğumuz yüzde 30 arttı" dedi. Ankara'nın turizmden yeterli oranda pay alamadığını vurgulayan Özdoğan, otellerinin yıllık doluluk ortalamasının yüzde 50 olduğunu kaydetti. Özdoğan, "Ancak bu aday adaylığı döneminde yüzde 80-90 doluluk oranlarını yakaladık. Otelimizde küçük ve kalabalık gruplar için farklı büyüklüklerde toplantı salonlarımız var. Buralar siyasi hareketin etkisiyle birçok toplantıya ev sahipliği yapıyor" diye konuştu. JW Marriott Ankara Genel...