16 / 04 / 2024

Ankara Pursaklar kreş inşaatı

Ankara Pursaklar kreş inşaatı

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da yeni kreş inşa ediliyor!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde temelini attığı kreş inşaatında önemli mesafe kat edildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin tamamlandıktan sonra kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılması planlanıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Ankara'da arsa sahibi olmak isteyenlere müjde! 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla 10 arsa satılıyor!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ve Saray ilçelerinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte Ankara'da satışa sunulan o arsalarla ilgili tüm detaylar...

Ankara'da 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! Arsa alacaklara müjde! 

Ankara ili Pursaklar Belediyesi, 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla 10 arsayı satıyor. İşte tüm detaylar... 

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ'den Ankaralılara müjde! Resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Pursaklar Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ankara Pursaklar kreş inşaatı Haberi

Ankara Pursaklar kreş inşaatı

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı. Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi projesi sayısı her geçen yıl artıyor. Geçtiğimiz günlerde bir tanesi tamamlanan ve öğrenci kayıtları başlayan kreşin ikincisi de hızla tamamlanıyor. Yavuz Selim Camii yanındaki kreş inşaatını denetleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Çetin'e etüt ve projelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Demir de eşlik etti. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Çetin "Eskiköy Caddesi üzerindeki kreşimiz tamamlandı. Orayı Nezaket Okulu olarak kullanacağız. Kayıtlarımız başladı. İnşallah bunu da kısa sürede tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" dedi. Bin 200 metre...