29 / 03 / 2024

ankara pursaklarda gayrimenkul fiyatlarında artış

ankara pursaklarda gayrimenkul fiyatlarında artış

Ankara’nın metropol ilçelerinden Pursaklar, gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini çekmeye başladı. İlçede başlayan dev projelerin tamamlanmasıyla gayrimenkullerin yüksek ölçüde değer kazanması bekleniyor.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satıyor! 40 milyon TL'ye!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Anıttepe Mahallesi'nde yer alan kagir apartman ve arsasını satıyor. İşte fiyatı...

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ev sahibi yapma vaadiyle 3 milyon TL vurgun yapan çete çökertildi!

Ankara'da gayrimenkul satma bahanesiyle 3 milyon lira vurgun yapan çete polis ekipleri tarafından çökertildi.

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konutta Kovid-19 etkisi!

Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Yeşim Tanrıvermiş, Türkiye'nin gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeşim Tanrıvermiş'în öngörüsüne göre, Türkiye gayrimenkulde cazibe merkezi olmayı sürdürecek.

Ankara’da koronavirüs salgını sebebiyle gayrimenkul satışları yüzde 40 düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başkent Ankara’daki gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkilediği, başkentte gayrimenkul satışların yüzde 40 oranında düştüğü, fakat konut fiyatlarının ucuzlamadığı belirtildi.

Medipol Üniversitesi'nin sahip olduğu alanın 8 yılda 64 kat büyüdüğü iddiası!

Ankara'daki gayrimenkul tahsisleri ile gündemde olan Medipol Üniversitesi'nin sahip olduğu alan 8 yılda 64 kat büyüdüğü iddia edildi.

ÖİB Ankara'daki gayrimenkulü 5 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara ili Yenimahalle ilçesi Yakacık mahallesi sınırları içerisinde yer alan gayrimenkulün satışını onayladı..

Murat Hazinedar Ankara'da gayrimenkul zengini çıktı!

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkarılan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. 

ankara pursaklarda gayrimenkul fiyatlarında artış Haberi

ankara pursaklarda gayrimenkul fiyatlarında artış

Ankara’nın metropol ilçelerinden Pursaklar, gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini çekmeye başladı. İlçede başlayan dev projelerin tamamlanmasıyla gayrimenkullerin yüksek ölçüde değer kazanması bekleniyor. 


Son bir ayda Ankara’da arsa fiyatları en çok Pursaklar’da artış gösterdi. İlçede metrekare ortalama fiyat yüzde 12.5 arttı. Bölgede faaliyet gösteren Bent Emlak yetkilisi Mahmut Bent, ilçede yaşanan fiyat artışının ilerleyen dönemde katlanacağını öngörüyor.


Pursaklar’da yeni projelerin ardı ardına sıralandığım ifade eden Bent, “Konut fiyatlarında önümüzdeki bir yüda ortalama yüzde 30 ila yüzde 40 artış bekliyoruz. Bölgede çok fazla faaliyet var. 3 bin kişinin aynı anda eğitim alabileceği Uluslararası Polis Eğitim Merkezi Projesi’nin çalışmaları devam ediyor. Pursaklar’ın arkasından geçen 50 metrelik yol projesi var ki bölgeye ulaşımı epey kolaylaştıracak.


Bir aya kadar açılması beklenen bu yolla otoban bağlantısı olacak ve İstanbul yoluna...