26 / 04 / 2024

ankara Royal Plus Konutları

ankara Royal Plus Konutları

Royal Plus Konutları Ankara teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Royal Plus sosyal donatı alanları arasında fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu yer alıyor

Ankara Royal Plus Ağustos'ta teslim edilecek! 0 faiz!

Ankara Yenimahalle Urankent'te 30 Ağustos'ta teslim edilecek Royal Plus Konutları'ndan daire sahibi olmak artık çok kolay. Konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 0 faizle kredi kullanabilecek.

Royal Plus Konutları'nda 0 faizli kredi kampanyası!

Başkent Ankara’da Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından inşa edilen Royal Plus Konutları satış kampanyası yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Proje, 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor.

Royal Plus Konutları'nda yüzde 0 faiz imkanı!

Ankara'nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent'te Ocak 2013'de inşaatına başlanılan Royal Plus Konutları'ndan daire sahibi olmak isteyenlere özel şartlarda yüzde 0 faizle kredi imkanı sağlanıyor.

Royal Plus Konutları'nın kredi kampanyası devam ediyor!

100 bin liralık kredi için 120 aylık vade kullananların, teslim tarihi olan 30 Ağustos'a kadar ödemesi gereken aylık 1.435 liranın tamamını 7 ay boyunca Royal Plus karşılayacak.

Ankara Royal Plus Konutları! 213 bin liradan başlıyor!

Ankara Royal Plus Konutları projesinde daire fiyatları 213 bin liradan başlayarak değişiyor. Bu yıl 30 Ağustos'ta tamamlanacak olan Ankara Royal Plus Konutları projesinde banka kredisi kullanılıyor...

Uran Holding Royal Plus Konutları!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Uran Holding Royal Plus Konutları 2014 yılında gerçekleştirilecek...

Royal Plus Konutları'nda kiracı garantisi!

196 bin ila 814 bin lira aralığında fiyatlarla satışa sunulan projede tapular hemen teslim ediliyor. Toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa edilen projede 1+1, 2+1,3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte 192 daire bulunuyor.

Ankara Royal Plus konutları satılık daire!

Ankara Royal Plus konutları satılık daire fiyatları 196 bin liradan başlıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Royal Plus projesi kapsamında 120 aya kadar taksit imkanı da sunuluyor...

Royal Plus Konutları resimleri!

satışların devam ettiği Royal Plus Konutları projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 186 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Royal Plus Konutları resimleri haberimizde yer alıyor...

Royal Plus Konutları daire fiyatları!

Uran Holding tarafından Ankara'da hayata geçirilen Royal Plus Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Royal Plus Konutları daire fiyatları için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Uran Holding Royal Plus Konutları satılık daire!

Uran Holding Royal Plus Konutları satılık daire fiyatları minimum 169 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan proje Ankara'da yepyeni ve farklı bir yaşam alanı olarak yükseliyor...

Royal Plus Konutları Ankara nerede?

1 oda 1 salon tipindeki dairelerin 169 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı Royal Plus Konutları Ankara nerede? sorusunun yanıtı Bağdat Cad. No:132/A Urankent - Yenimahalle / Ankara olarak belirtiliyor...

Royal Plus Konutları'ndan daire alana Side’de tatil! 161 bin liraya!

Uran Holding, yeni konut sahibi olacakların yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza atıyor. Royal Plus Konutları’ndan daire alanlar Antalya Side’de ailecek bir hafta 5 yıldızlı tatil imkanına kavuşuyor...

Royal Plus Konutları örnek daire!

Ankara'da yaşama geçirilen Royal Plus Konutlarında 1 oda 1 salon daireler 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Royal Plus Konutları örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor...

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Relax Plus Ankara güncel fiyat listesi!

Relax Plus Ankara projesi Relax Plus projesi Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar minimum 129 bin TL'den başlıyor...

Relax Plus Ankara fiyatları!

Relax Plus Ankara fiyatları 159 bin TL'den başlayarak değişiyor. Relax Plus Ankara projesi bu yıl sonunda teslim edilecek...

Ankara Relax Plus Evleri teslim tarihi!

Ankara Yaşamkent’te inşa edilen Relax Plus Evleri Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Peki Ankara Relax Plus Evleri teslim tarihi ne zaman?

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Relax Plus ‘Hayatın Artısı’ sloganıyla Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yaşamkent’te artısı bol, rahat bir yaşama ev sahipliği yapıyor.

Ankara Royal İncek teslim tarihi!

Ankara Royal İncek projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gasterm Mühendislik projesi Royal İncek Evleri'nde 86 daire yer alıyor...

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te yükseliyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Relax Plus'ta fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Relax Plus görücüye çıktı! 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve 'Hayatın Artısı' sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanı ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

ankara Royal Plus Konutları Haberi

ankara Royal Plus Konutları

Royal Plus Konutları Uran Holding imzası taşıyor. Royal Plus Konutları Ankara teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ankara Royal Plus Evleri 11 bin 644 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçiriliyor. Yaşamkent Royal Plus Konutları 3 blok halinde inşa ediliyor.


Royal Plus Konutları Başkent Ankara Yaşamkent bölgesinde yaşama geçiriliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Satış süreci devam eden Uran Holding Royal Plus Konutları'nda fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Royal Plus Konutları Ankara teslim tarihi!

Royal Plus Konutları Ankara teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor.


Royal Plus...