29 / 03 / 2024

ankara satılık gayrimenkul

ankara satılık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara'da 1 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 7 adet gayrimenkulun satış ihalesini Resmi Gazete'de yayımladı. ihale 13 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı! Hemen bakın!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı Battalgazi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara'da uygun fiyata arsa ve dükkan satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Yenimahalle'de yer alan 500 metrekare depoyu ve Keçiörende bir adet arsayı satacağını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Ankara'nın göbeğinde 4+1 daire ihale ile satılıyor! Sakın kaçırmayın...

Ostim Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne ait Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlanan 4+1 daire satışa sunuldu. İşte detaylar...

Altındağ Belediyesi 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Sincan Belediyesi'nden büyük fırsat! 12 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara'da 85.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu Ankara Yenimahalle'de yer alan arsa ve üzerindeki eklentileri 85 milyon 412 bin 572 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 476.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak Etimesgut, Gölbaşı, Pursaklar, Çankaya ve Yenimahalle'de yer alan 14 adet gayrimenkulü 476 milyon 704 bin 491 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 18 adet gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 45.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulü 45 milyon 668 bin 400 TL olarak belirlendi.

Ankara'da 69.8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ve Yenimahalle'de yer alan 6 adet gayrimenkulü 69 milyon 825 bin 807 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 8.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kahramankazan Satış Memurluğu, Ankara Kahramankazan'da yer alan gayrimenkulü 8 milyon 952 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Ankara'da 2.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya İlkbakar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 2 milyon 881 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Ankara Keçiören'de 88.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören'de 19 Mayıs Mahallesi'ndeki gayrimenkulü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek..

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

ankara satılık gayrimenkul Haberi

ankara satılık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Satışı yapılacak gayrimenkuller arasında, arsalar, dükkan ve bekçi evi ile tarla bulunuyor.

Gayrimenkullerin satış ihalesi kapalı teklif usulü ile 13 Ekim 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Satışa sunulan arsaların büyüklükleri 500 metrekare ile 15 bin 162 metrekare arasında değişiklik gösterirken; dükkanların büyüklükleri 228 ile 321 metrekare olarak, bekçi evi ile tarlanın büyüklüğü ise 1.140 metrekare olarak belirlendi. 

Ankara Çankaya, Etimesgut ve Kahramankazan'da satışa sunulacak 4 arsanın fiyatları 1 milyon 275 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 37 milyon 905 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor.

Yenimahalle'de yer alan dükkanların fiyatları ise 4 milyon 560 bin ve 7 milyon 62 bin TL olarak belirlendi. Bekçi...