26 / 04 / 2024

ankara seçim projeleri 2019

ankara seçim projeleri 2019

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Ankara'ya 13 yeni millet bahçesi geliyor!

AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, açıkladığı 111 proje arasında kendisini en çok millet bahçesi yapmak, çocuk köyü ve kültür yolu projelerinin heyecanlandırdığını söyledi. 

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Seçim sonuçları turizm sektörünü olumlu etkileyecek!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yeniden Platformu Başkanı Firuz Bağlıkaya, "Terör olayları, seyahat acentelerini olumsuz etkiledi. Seçim sonucundan sektör adına umutluyum." dedi.

Kuzu Kumru Residence Ankara iletişim!

Kuzu Kumru Residence Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Kuzu Kumru Residence Ankara projesi 159 daireden meydana geliyor...

Markalı konut projeleri seçim sonrası kampanya paketlerini açtı!

Konut sektörünün seçim öncesinde kısa bir süre durgunluk yaşamasının ardından 1 Kasım'dan sonra sektör hareketlendi. Gayrimenkul sektörünün birçok markalı konut projesi, 1 Kasım seçimlerinden sonra kampanya paketini açtı.

Markalı konut projelerinde seçim sonrası kampanyalar başladı!

Seçim sonrasında hareketlenen konut sektöründe bir yandan yeni projeler lansman fırsatlarıyla vitrine çıkarken diğer yandan da teslim tarihi yaklaşan projelerdeki son daireler için kampanyalar düzenleniyor.

Seçim sonuçları gayrimenkul satışlarını yükseltti!

Gayrimenkul satışlarının Eylül'den bu yana faiz ile dolardaki yükseliş ve seçim öncesi piyasalara hâkim olan belirsizlik nedeniyle yüzde 20,1 oranında gerileme göstermesinin ardından, sandıktan çıkan sonuçla yükseliş eğilimi göstermeye başladı.

Murat Uzun seçim sonrası sektördeki gelişmeleri değerlendirdi!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Seçim sonrası faiz düşüşleri devam edecek!

AK Parti'nin tek başına iktidarı, piyasaların ardından kredilerde ilk etkisini gösterdi. AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara taşıyan seçim sonuçlarının ardından siyasi belirsizliğin sona ermesi, ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ilk meyvesin

Hulusi Belgü seçim sonuçlarını değerlendirdi!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, seçim sonuçlarını değerlendirdi. "Siyasi ve ekonomik reformların genişletilerek devam ettirilmesini arzu ediyor, seçimlerin ülkemize huzur getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Seçim sonuçları gayrimenkul sektörüne olumlu yansıyacak!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve gayrimenkul sektörüne yansımalarını değerlendirdi. Ayyıldız, sonuçların sektöre olumlu yansıyacağını söyledi.

Seçim sonuçları siyasi belirsizliği büyük ölçüde azalttı!

Moody's'in Başkan Yardımcısı ve Kıdemli Türkiye Analisti Banerji: "Seçim sonuçları siyasi belirsizliği büyük ölçüde azalttı. Siyasi ortam, politikaların uygulanması için daha uygun hale geldi" dedi.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Emlak sektöründe seçim sonrası istikrar sağlanır!

Türkiye'de son 13 yılda sağlanan güven ortamıyla yılda 1 milyon aşkın konutun satıldığı emlak sektörü, seçim sonrası beklenen siyasi istikrarla dünyanın dört bir yanından yatırımcıları ağırlamaya hazırlanıyor.

ankara seçim projeleri 2019 Haberi

ankara seçim projeleri 2019

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, başkentli kadınların istihdamına destek olmak amacıyla da yeni bir projeyi daha açıkladı.

"Her Mahalleye Bir Kreş" projesiyle binlerce kadının istihdam edileceğini dile getiren Özhaseki, başkentli kadınların ayrıca yaşlı bakım evleri ve belediye şirketlerinde de istihdam edileceğini söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla gençler, çocuklar, engelliler, yaşlılar ve kadınlara projelerinde öncelik veren Mehmet Özhaseki, projenin başkentli kadınların istihdamına destek olmak için yürütüleceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki, kadınlara yönelik istihdam projelerinin bununla da sınırlı kalmayacağını söyleyerek, şu değerlendirmeleri yaptı: "Belediye bir kooperatif kurarak, kadınlar için satış stantları oluşturduğunda üretim yapan her kardeşimizin satacağı ürün orada ortaya çıkar. Resim yapan biri bile resimlerini satmak istediğinde işte bizim o açacağımız...