20 / 04 / 2024

ankara şehir hastanesi

ankara şehir hastanesi

Sincan Lale Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'daki şehir hastanesi, Türkiye'nin en büyüğü olacak ve birkaç gün içerisinde inşallah açıyoruz." dedi...

Ankara Şehir Hastanesi'nin 36 ayda tamamlanması mucize!

CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen, "Bilkent projesi, metrekare anlamında, tek seferde, tek parçada yapılmış dünyanın en büyük hastanesi. Yatak kapasitesi anlamında ise dünya üçüncüsü. 36 ayda tamamlandı. Normalde bu projeyi dünyanın hiçbir yerinde 5 yıldan önce bitiremezsiniz." dedi.

2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak!

Türkiye sağlık anlamında bir devrim yaşıyor. Şehir hastaneleri bir bir açılmaya devam ediyor. Yeni açılack hastanelerle birlikte 2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak...

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi 29 Ekim'de açılıyor!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 17 şehir hastanesinin tamamında inşaatın devam ettiğini belirterek, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız" dedi.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Ankara'ya açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız." dedi.

Ankara şehir hastanesi 29 Ekim 2016'da açılacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız. Bu engel olanların tedavilerini de burada yapacağız" dedi.

Yeni hastanelerle Ankara sağlığında başkenti olacak!

Müezzinoğlu, 12 Eylül 2013'te Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla 14 şehirde 15 şehir hastanesi yapmak üzere Haliç Kongre Merkezi'nde imza töreni yapıldığını anımsatarak, "Türkiye'nin, hayalleri hayata geçiyor" dedi

Türkiye'nin en büyük hastanesinin temeli yarın atılıyor!

Türkiye'nin en büyük hastanesi olacak Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin temeli, yarın Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla atılacak. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu temel atma töreninin yapılacağı yeri gezerek incelemelerde bulundu...

Şehir hastanelerinin kirası döner sermaye ile ödenecek!

Yükleniciler, proje kapsamında kampüsleri ve hastane binalarını inşa edecek ve 25 yıl süreyle uygun biçimde kullanımı konusunda sorumlu olacak. Şehir hastanelerinin kirası bütçe ve döner sermaye ile ödenecek...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin temeli Çarşamba günü atılıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 3 bin 662 yatak kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olması planlanan Bilkent Şehir Hastanesinin temelini 18 Eylül'de törenle atacak...

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

Ankara Şehir Hastanesi'ndeki heliport tamamlandı!

Ankara Şehir Hastanesi yerleşkesinde inşaat tamamlanan 2 bin 400 metrekarelik heliporttan ilk kez bir hastanın nakli için ambulans helikopterle deneme uçuşu yapıldı.

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 

Ankara Numune Hastanesi hizmete kapandı!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi’ne taşınma sürecinin tamamlanmasından sonra hizmete kapatıldı.

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Ankara Şehir Hastanesi açıldı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde hayata geçirilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi hizmete açıldı.

Ankara Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde hayata geçirilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Ankara Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olacak olan Ankara Şehir Hastanesinin resmi açılışı yarın yapılacak. 

Dokuzuncu şehir hastanesi devrede!

Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın en büyüğü olacak Ankara Şehir Hastanesi 14 Mart’ta açılacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca basın mensuplarıyla bir araya gelip hastaneyle ilgili sorulara cevap verdi.

ankara şehir hastanesi Haberi

ankara şehir hastanesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, toplu açılışı düzenlenecek belediye yatırımları ile eğitim tesislerinin ilçeye hayırlı olmasını diledi. 

Sincan'ın tarihi ve insan zenginliği itibarıyla Ankara'nın ve Türkiye'nin bir özeti olduğunu belirten Erdoğan, "Gönül coğrafyamızın ve ülkemizin dört bir yanından gelen insanlar, yıllardır Sincan'da görüldüğü gibi ahenk içinde yaşıyor." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'nin davayı ve aşkı en iyi anlatan şairlerinden Abdurrahim Karakoç'un 28 yıl Sincan'da ikamet ettiğini hatırlatan Erdoğan, şairin "Tut Ellerimden" şiirini okudu. 

Erdoğan, "Gönüllerimizdeki birliği, dizelere döken Abdurrahim Karakoç ağabeyimizi de rahmetle yad ediyorum." diye konuştu.  

Sincan'ın böyle büyük zenginliklere ev sahipliği yapan bir ilçe olduğunu aktaran Erdoğan, Ankara'da sanayi ve ticaretin nabzının attığı bir bölgede yer alan Sincan'ın...