24 / 04 / 2024

ankara sincan saraycık kentsel dönüşüm

ankara sincan saraycık kentsel dönüşüm

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 979 konutluk 2. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 966 konutluk 1. etabın ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Sincan Belediyesi başkentte arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Saraycık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Sincan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 12 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Sincan projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinin detayları belli oldu. Proje 120 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

ankara sincan saraycık kentsel dönüşüm Haberi

ankara sincan saraycık kentsel dönüşüm

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Buna göre 1. bölgede, 3 etaplık projede 822 konutluk 3. etabın ihalesi yapıldı. 28 Kasım, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami,  ticaret merkezi ve otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+6, zemin+7 ve zemin+8 olan konutların 272’si 2+1, 488’i 3+1ve 62’si ise 4+1 planında inşa edilecek. Cephe tasarımlarında modern mimari anlayış hâkim kılındı.

TOKİ ile Sincan Belediyesi işbirliği ile 10.10.2014 tarihinde yapılan protokol ile yaklaşık 500 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesi planlandı. Hak sahiplerinin büyük çoğunluğu ile anlaşma sağlandı. Anlaşmalar sonucu 3 ana bölgede üretilecek çeşitli büyüklüklerde toplam 5.937 konuttan 3.209’u hak...