16 / 04 / 2024

ankara söğütözü mahallesi

ankara söğütözü mahallesi

Ankara'da Söğütözü mahallesindeki Tahsin Banguoğlu Öğrenci Yurdu'nun arazisinde önce inşaat hakkı yüzde 150 arttırıldı, ardından da plan değişikliğine gidildi ve ticaret merkezi, rezidans yapılmasının önü açıldı...

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Türkiye Petrolleri'nden büyük fırsat! Ankara'da aylık 300 TL'ye gayrimenkul kiralıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü'nde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu ihale 16 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırmızı ete yeni zam gelecek mi? Et ve Süt Kurumu’ndan kırmızı et açıklaması

Enflasyon ve girdi maliyetlerinin artması nedeniyle iğneden ipliğe zam furyası devam ederken, kırmızı ete gelen zamma ilişkin Et ve Süt Kurumu’ndan açıklama geldi. Açıklamada fiyat dengesinin sağlanabilmesi için tüm araçların kullanılacağı belirtildi.

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

ankara söğütözü mahallesi Haberi

ankara söğütözü mahallesi


ANKARA'da 'Tahsin Banguoğlu Öğrenci Yurdu'nun arazisinde önce inşaat hakkı yüzde 150 arttırıldı, ardından da plan değişikliğine gidildi ve ticaret merkezi, rezidans yapılmasının önü açıldı. Yetkilileri bu değişikliğin daha yüksek katlı yurt için yapıldığını söylerken, planların 'kentsel Servis Alanı' olarak değişmesi dikkat çekiyor. 


ANKARA'nın son günlerde yükselen gökdelenleriyle rantı en yüksek bölgelerinin başında gelen Söğütözü mahallesindeki devlete ait 'Tahsin Banguoğlu Öğrenci Yurdu'nun arazisinde, önce inşaat hakkı yüzde 150 artırıldı, ardından da plan değişikliğine gidildi ve arazisine ticaret merkezi ve rezidans yapılmasının önü açıldı. Ankara'nın 'Eskişehir yolu' olarak bilinen bölgeye doğru gelişmesi ve gökdelenlerin inşasıyla Söğütözü bölgesi başkentin gözde yerlerinden biri oldu. 1990'larda inşa edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı/ Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Tahsin Banguoğlu Öğrenci Yurdu da 65 bin metre kare...