20 / 04 / 2024

Ankara Sögutozu

Ankara Sögutozu

Next Level Residence Söğütözü projesi Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Next Level Residence dairelerin büyüklükleri 148 metrekareden başlıyor. Peki Next Level Residence fiyatları ne kadar?

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Öğrenci başı 300 TL yardım! Ödemeler başladı

Ankara sınırları içinde yaşayan 180 bin öğrenciye bugün kişi başı 300 TL olmak karşılıksız kırtasiye yardımı Yapılacak. Ödemeler bugün başlıyor.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Türkiye Petrolleri'nden büyük fırsat! Ankara'da aylık 300 TL'ye gayrimenkul kiralıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü'nde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu ihale 16 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

TOKİ Ankara Sincan 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sİncan Saraycık 2020 projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Ankara Ticaret Bakanlığı binası için 3 yılda 70 milyon TL kira ödendi!

Ankara Söğütözü’ndeki Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon TL kira ödendiği belirtildi. Kamu 2018'de bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Ankara Ticaret Bakanlığı binasının 3 yıllık kirası 70 milyon TL!

Ankara Söğütözü’nde yer alan Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon lira kira ödendiği ortaya çıktı. Kamu 2018 yılında bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Geleceğin Ankara’sı inşa edilecek!

Geleceğin Ankara’sını inşa edeceklerini söyleyen Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘2050 Ankara Vizyonu’ Projesinden bahsetti.

Türkiye'de ilk kez inşa edilecek kilise için ruhsat verildi!

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez inşa edilecek kilisenin ruhsatı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından İstanbul-Ankara Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Mor Filüksinos Yusuf Çetin'e verildi.

Sağlık Bakanlığı aylık 2.5 milyona kiraya çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara Sıhhiye’deki tarihi binası Defterdarlık hizmeti için valiliğe devredildi. Sağlık Bakanlığı yeni binaya ayda 2.5 milyon TL ödeyecek.

Ankara Sögutozu Haberi

Ankara Sögutozu

Ankara'nın Söğütözü bölgesinde yükselen Next Level  Residence projesinde satışlar devam ediyor. Projedeki dairelerin alanları 148 metrekareden başlıyor. Projede 133 tane ofis, 45 tane suit daire ve 65 tane rezidans daire bulunuyor. "Next Level Residence fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Next Level Residence projesi ödeme seçeneğinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor.  Next Level Residence Söğütözü projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde dizayn edildi.


Next Level Residence Söğütözü sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, dinlenme alanları, spor alanları, toplantı salonu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, restoran, kapalı otopark mevcut. 


Next Level Residence fiyatları ne kadar?

Next Level Residence fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı 817 bin TL olarak...