19 / 04 / 2024

ankara teleferik projeleri

ankara teleferik projeleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2.etabında vagonları taşıyacak çelik halatlar da çekildi, makara sistemi ile mekanik montaj çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Ankara projeleri için tarih belli oldu! O ilçelere 1.048 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığnın Ankara projeleri için tarih belli oldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Merkez Ankara'dan 96 ay vade fırsatı!

Emlak Konut GYO projeleri arasında 2020'nin şampiyonu olan Merkez Ankara'da 0,99 oranla banka kredisi olmadan, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatı sunuluyor.

Ankara'da 12 bin 500 konut inşa ediliyor!

Ankara'nın Güdül ilçesine bir dizi ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da devam eden konut projeleri hakkında bilgi verdi. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara projelerini masaya yatırdı.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Ankara'daki üniversiteler bisiklet yollarına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önemli projeleri arasında yer alan “Bisiklet Yolu Projesi”nin hayata geçtiği Başkent’te üniversite yerleşkelerinde de bisiklet yolu yapımı hızlandırıldı. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ankara'ya milyarlarca liralık ulaştırma yatırımları!

Ankara'nın milyarlarca liralık büyük ulaştırma projeleri ardı ardına hayata geçiriliyor. 2021'de tamamlanması planlanan 1.2 milyar TL proje bedelli Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu yıl açılması bekleniyor. Ankara Sivas YHT'nin bu yıl, Ankara İzmir YHT'nin ise 2023 sonunda tamamlanması planlanıyor.

ankara teleferik projeleri Haberi

ankara teleferik projeleri


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde,  Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları ASKİ ile EGO’nun 2016 mali yılı faaliyet raporlarını sunarak, "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.


Başkan Gökçek, sinevizyon eşliğinde 2 saat süren sunumunda, ANKAPARK'tan Kuzey Ankara’ya, asfalttan yeni yol açımlarına, yeni ilçelere yatırımlardan sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar yüzlerce çalışma hakkında  bilgi verdi.


Başkent turizmine büyük ivme kazandıracak olan ANKAPARK'taki çalışmaları anlatan Başkan Gökçek, tamamlanan giriş kapısı, oyun konsolları, dijital oyun çadırları ve çevre düzenlemelerine ilişkin görüntüleri ve bilgileri Meclis üyeleriyle paylaştı.


 “Medar-ı iftiharımız olduğu için ANKAPARK yatırımlarından başlamak istiyorum" diyen Başkan Gökçek, oyuncak montajlarının tamamlanmak üzere olduğunu ve bu yıl içinde çalışmaları bitirmek istediklerini söyledi. Başkan Gökçek şöyle konuştu:


"Açılış tarihi konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum....