16 / 04 / 2024

ankara termal

ankara termal

Termal turizm konusunda iş adamlarını yatırım için beklediklerini kaydeden Melih Gökçek, gerekli yatırım yapılırsa termal otelcilikte Türkiye 'nin lideri olan Afyon'un geride bırakılabileceğini ifade etti.

Türker Naslı: Termalin başkenti olmaya hazırız!

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara'nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini söyledi.

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Kahramankazan'da 24.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

Ankara Beypazarı'na Osmanlı şehri kurulacak!

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

Ankara Çamlıdere'ye termal otel yapılıyor!

Ankara Çamlıdere ilçesinin turizm yatırım bölgesi ilan edilmesinden sonra termal otel çalışmalarına başlandı. Çamlıdere’de yapılan büyük yatırım ve projeler sonucunda termal otelin temel atma töreni için geri sayımı başladı.

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.

Ankara Kazan'da 21.1 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kazan'da bulunan termal oteli satışa çıkardı. Arsa alanı 13.381 metrekare olan otelin satış bedeli 21 milyon 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Kazan'da 22 milyon TL'ye satılık otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Kazan İlçesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli, 22 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Arap yatırımcısı Ankara Ayaş'a devremülk tesisi yapacak!

Ankara'nın Ayaş ilçesinin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Ayaş'a gelerek, devremülk tesis yapılması konusundaki planlarını Belediye Başkanı Taşan ile paylaştı.

Cesur Termal Kızılcahamam Tesisleri iletişim!

Cesur Termal Kızılcahamam Tesisleri 676 daireden meydana geliyor. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde inşa edilen Cesur Termal Tesisleri 7 günlük hisse tapulu devremülkler satışa sunuluyor.

Kızılcahamam Cesur Termal Tesisleri'nde satılık devremülk!

Ankara Kızılcahamam'da yükselen Cesur Termal Tesisleri 676 adet daireden meydana geliyor. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Cesur Termal Tatil Köyü'nde yıllık 7 günlük hisse tapulu daireler satışa sunuluyor.

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Ankara'nın Beypazarı bölgesinde hayata geçen Akropol Termal Tesisleri'nde ömür boyu tapulu devremülkler satışa sunuluyor. Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları şöyle:

ankara termal Haberi

ankara termal

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ekonomi Kulübü toplantısında Başkent projelerine ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. Kulübün yeni üyelerinin rozetlerini de takan Gökçek, üyelerin gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı. 


İş dünyasının önemli isimlerinin üyesi bulunduğu Ekonomi Kulübü'nün konuğu olan Gökçek, Kulüp Başkanı Ercan Poyraz'm konuşmasının ardından söz aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projelerin kısa bir özetini yapan Gökçek, yapımı devam eden Ankapark'm içinde bin 200'e yakın oyuncağın olacağını kaydederek, Ankapark'm ziyaretçilerin ancak 3 günde gezebilecekleri devasa bir alan olduğunu söyledi. Gökçek, Ankapark'm tamamlanmasıyla 3 milyonu yurtdışından olmak üzere yılda yaklaşık 10 milyon ziyaretçi beklediklerini kaydetti.İnanç ve Tarih Müzesi'ne ilişkin de kısa açıklamalarda bulunan Gökçek, müzenin Ferman Bölümü, Bilim Bölümü, Tarih Bölümü, Kutsal Emanetler Bölümü ve Kur'an Mucizeleri Bölümü'nden oluşacağını ifade ederek, bölümlerde...