28 / 03 / 2024

ankara ticaret odası başkanı Salih Bezci

ankara ticaret odası başkanı Salih Bezci

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin öncülüğünde ATO Yönetim Kurulu’nun Oda Meclisi’ne sunduğu, Keçiören’de yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşa edilmesi için 2,5 milyon Lira yardım yapılması önerisi, oybirliğiyle kabul edildi.

Salih Bezci kimdir?

50 yıllık aile mesleği olan inşaat müteahhitliğini halen sürdüren Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci kimdir? İşte Salih Bezci'nin biyografisi...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için taşın altına elini koydu.  Ziraat Bankası ile imzalanan protokole göre KOTO üyesi müteahhit firmaların katkı payıyla vatandaşlar, yüzde 0,98 faizle konut sahibi olabilecek.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Nazilli Ticaret Odası imar barışını anlattı!

Nazilli Ticaret Odası’nın (NTO) ev sahipliğinde Bozdoğan Çayboyu Mahallesinde yapılan sektör toplantısında, mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalara imar barışı konusu anlatıldı. 

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Ankara Ticaret Odası Emlak Vergisi Masası kurdu!

Ankara Ticaret Odası (ATO), “Emlak Vergi Değeri” artışlarına yapılacak itirazlar için “Emlak Vergisi Masası” kurdu.

Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası açılıyor!

Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası 08 Temmuz 2017 Cumartesi günü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleşecek törenle açılacak.

Ankara'da gayrimenkul piyasası hareketlendi!

Ankara, hedeflerini büyüttü. Ankara ekonomisinin nabzının tutan Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası başkanları, 'Üretim Reform Paketi' ile birlikte Baskent'te yatırımların artacağını söyledi.

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde inşaata tepki!

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde gerçekleşmesi planlanan inşaat çalışmaları için öğrencilerden tepki geldi. Öğrenciler, bahçeye İmam Hatip yurdu yapılması planlandığını iddia etti.

ankara ticaret odası başkanı Salih Bezci Haberi

ankara ticaret odası başkanı Salih Bezci

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin öncülüğünde ATO Yönetim Kurulu’nun Oda Meclisi’ne sunduğu, Keçiören’de yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşa edilmesi için 2,5 milyon Lira yardım yapılması önerisi, oybirliğiyle kabul edildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ATO meclisine teşekkür ederek, “ATO olarak esnafın temsilcisisiniz ve esnafımızın yanında olduğunuz. Sağ olun!” dedi.

ATO’nun 2015 yılı son meclis toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olduğu halde oda meclis salonunda yapıldı. Toplantı gündemine Yönetim Kurulu’nun önerisiyle hafta sonu çıkan yangında enkaza dönen Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşası için yardım yapılması konusu eklendi. ATO Başkanı Bezci, Osmanlı Halk Pazarı yangınının elim bir vaka olduğunu belirterek,  ATO olarak yardıma hazır olduklarını söyledi. Daha önce Dışkapı’da çarşı yangınıda, Van depreminde, Soma felaketinde...