16 / 04 / 2024

ankara toki vatandaş memnuniyeti

ankara toki vatandaş memnuniyeti

TOKİ müşteri memnuniyeti anketi yaptırdı. Vatandaş TOKİ'den memnun mu? Neleri beğeniyor? Nelerden şikayetçi? Ne tür evler istiyor?

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara TOKİ başvurusu başladı mı? TOKİ Ankara kura çekilişi ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

TOKİ Ankara kura çekilişi gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. İşte TOKİ Ankara kura çekilişine dair detaylar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

TOKİ Ankara 2020 kura çekilişi 6 Mart'ta!

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen 100 bin sosyal konut projesinde kura tarihleri belli oldu. Ankara'da ilk kura ise Sincan'daki 2 bin 300 konut için 6 Mart'ta çekilecek.

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ, Ankara'daki 85 bin 979 konutun inşaatını tamamladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, başkent Ankara'da inşa ettikleri 94 bin 994 konutun 85 bin 979'unu tamamlayarak vatandaşlara teslim ettiklerini söyledi.

Ankara TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ İstanbul ve Ankara kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

TOKİ 50 bin konut projesi kapsamında kura çekiliş tarihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başvuru yapan birçok vatandaş kura tarihlerini araştırıyor. İşte TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir kura çekiliş tarihleri....

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 558 yeni konut!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 558 yeni konut inşa edecek.

ankara toki vatandaş memnuniyeti Haberi

ankara toki vatandaş memnuniyeti

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) yaptırdığı "müşteri memnuniyeti" araştırması, idareden konut alanların, "zengin alış-veriş merkezi", "spor tesisi" gibi çevresel donatıları yetersiz bulduğunu ortaya koydu.

TOKİ ise "konut alanların gelirlerinin, dolayısıyla tüketim imkanlarının sınırlı olması nedeniyle, toplu konut bölgelerinde beklenen zenginlikte alışveriş merkezlerinin oluşmasının mümkün olmayabileceği" değerlendirmesinde bulunuyor.

TOKİ'nin konutlarını daha çok "çekirdek, eğitim düzeyi iyi ve düzenli geliri olan ailelerin" tercih ettiğini ortaya koyan araştırmaya göre, kalabalık ve geleneksel ailelerin yaşadığı bölgelerde toplu konut projelerinin satışında sorun yaşanıyor. Bu tür aileler, "alaturka tuvalet" bulunmayan konutu almıyor. TOKİ'nin balkonları da alanlar tarafından fazla yeterli bulunmuyor.

Yaklaşık 24 yıldır toplu konut uygulamaları yapan TOKİ, "idare uygulamalarının geliştirilmesi ve biçimlendirilmesi, projelerin hedef grupların taleplerine, ihtiyaçlarına ve ödeyebilirlik olanaklarına uygunluğunun test edilmesi,...