26 / 04 / 2024

Ankara Turan Güneş Bulvarı çalışmaları

Ankara Turan Güneş Bulvarı çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Güneş Apaydın vefat etti!

TED Ankara Koleji ve ODTÜ İnşaat Mezunu Güneş Apaydın, 7 Kasım 2018 günü vefat etti. Merhum Apaydın'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Güneş enerjisinden faydalanmalıyız!

Güneş, Anadolu'da bu yıl her zamankinden daha fazla etkili oldu. Örneğin Ankara, yaz aylarında önceki yıllar 10 gün civarı bunaltıcı sıcaklara maruz kalırken, bu yıl bunaltan sıcakların süresi hayli arttı.

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Ankara Yavrucuk Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Yavrucuk Mahallesi Güneş Enerji Santrali'ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıda...

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı rekor sürede tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turan Güneş Bulvarı’ndaki çalışmaların 27 gün gibi rekor sürede tamamlanarak, 7 kilometrelik Bulvar'ın 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte 8 şeride çıkarılarak trafiğe açıldığını bildirdi.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı çalışmaları Haberi

Ankara Turan Güneş Bulvarı çalışmaları

Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, 3 etap halinde genişletilecek Turan Güneş Bulvarı’nın birinci etabı olan Kepekli Kavşağı-Panora arası ile 2. etabı olan Panora-Doğukent Caddesi sapağına kadar Kepekli Kavşağı’ndan gidiş yönünde mevcut asfaltın kazınıp, kaldırımların ve refüjün daraltılarak yolun genişletildiğini, daha sonra da asfalt serilerek yol çizgilerinin çekildiğini anlattı. Çalışmaların halen karşı yönde devam ettiğini belirten Üçpınar, Çankaya Yıldız Kavşağı’ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı’nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nın 2 gidiş, 2 geliş toplam 4 şeritten emniyet şeritleriyle birlikte 4 gidiş 4 geliş olmak üzere toplam 8 şeride çıkarılacağını...