27 / 04 / 2024

ankara turizm 2013

ankara turizm 2013

Seçim Aydın, başkent Ankara 'nın ilerleyen günlerde turizmde atağa geçeceğini belirterek, " Ankara özellikle medikal ve termal sağlık turizminde marka şehirler arasına girecek " dedi.

Salih Bezci: Ankara turizmin de başkenti olabilir!

Salih Bezci, tarihte üç medeniyete ev sahipliği yapan Ankara'nın rahatlıkla turizmin de başkenti olabileceğini belirterek, "Ankara tarih, kültür ve sağlık turizmi için çok elverişli bir yerleşim. Şehrimizde eskiçağdan başlayan bir zengin birikim var" dedi

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Ankara Haymana Turizm Tesis Alanı imar planı askıya çıkıyor!

Ankara Haymana İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi, 173 parsele ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 19 Aralık'ta askıya çıkarılacak...

Serdar Bilgili'den yeni şirket!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu.

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Ankara Çankaya'da 318.2 milyon TL'ye satılık turizm tesisi!

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara ili Çankaya İlçesi'nde bulunan turizm tesisini satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül Pazartesi yapılacak taşınmazın bedeli 318 milyon 259 bin 421 TL olarak belirlendi.

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Ankara'da turizm sektörü ne durumda?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2011'den beri Ankara’da doğrudan yürüttüğü bir turizm yatırımı bulunmadığını açıkladı. Bakanlık Ankara’ya geçen yıl gelen yabancı ziyaretçi sayısının 324 bin 526 olduğunu açıkladı.

Ankara Kalesi'nde genelev gitti molozu kaldı!

Ankara’da 2013 yılında tartışmalı bir şekilde yıkılan genelevden geriye kalan moloz hâlâ temizlenmedi. Başkent’in simgelerinden Ankara Kalesi’nin tarihi surlarının dibindeki inşaat atıklarıyla bölge çöplüğe döndü.

Ankara Çankaya'da icradan satılık turizm tesisi!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi'nde bulunan turizm tesisi 318 milyon 259 bin 421 TL bedelle 21 Ağustos günü açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Ankara Kazan'da termal turizm canlandırılacak!

Ankara'nın Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçeye yatırım yapacak iş adamlarına her türlü desteği vereceklerini belirterek, Kazan'ın termal turizm alanında da değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

ankara turizm 2013 Haberi

ankara turizm 2013


Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Turizm işletmecileri Derneği Başkanı Başkanı Seçim Aydın, Ankara'nın ilerleyen günlerde turizmde atağa geçeceğini belirterek, "Ankara özellikle medikal ve termal sağlık turizminde marka şehirler arasına girecek" dedi. Aydın, Ankara'nın müzeler şehri olduğunu belirterek, "Yurt dışında bir çömleğin bile tanıtımını yapıyorlar. Bizde ise binlerce eser var, bunları tanıtmalıyız" diye...