24 / 04 / 2024

ankara turizm Seçim Aydın

ankara turizm Seçim Aydın

Seçim Aydın, başkent Ankara 'nın ilerleyen günlerde turizmde atağa geçeceğini belirterek, " Ankara özellikle medikal ve termal sağlık turizminde marka şehirler arasına girecek " dedi.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Site yönetimlerinde seçim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerine seçim süreci" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı.

Ankabuz Turizm Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankabuz Turizm Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Remziye Kabadayı tarafından kuruldu.

Sofa Loca Ankara ödeme seçenekleri!

Ankara Etimesgut'ta konumlandırılan Sofa Loca Ankara projesi 150 adet daireden meydana geliyor. İşte Sofa Loca Ankara ödeme seçenekleri...

Koordinat Çayyolu Ankara ödeme seçenekleri!

30 bin metrekare alanda hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda konumlandırılıyor. Proje 427 daireden meydana geliyor. İşte Koordinat Çayyolu Ankara ödeme seçenekleri...

NGY Mimarlık İnşaat Turizm Bilişim Teknoloji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NGY Mimarlık İnşaat Turizm Bilişim Teknoloji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Başakşehir'de Aydın Yağıbasan ve Erkan Yağıbasan tarafından kuruldu.

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Karyen Turizm Bilişim Danışmanlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyen Turizm Bilişim Danışmanlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Akşehir tarafından 40 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

ankara turizm Seçim Aydın Haberi

ankara turizm Seçim Aydın


Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Turizm işletmecileri Derneği Başkanı Başkanı Seçim Aydın, Ankara'nın ilerleyen günlerde turizmde atağa geçeceğini belirterek, "Ankara özellikle medikal ve termal sağlık turizminde marka şehirler arasına girecek" dedi. Aydın, Ankara'nın müzeler şehri olduğunu belirterek, "Yurt dışında bir çömleğin bile tanıtımını yapıyorlar. Bizde ise binlerce eser var, bunları tanıtmalıyız" diye...