19 / 04 / 2024

Ankara Yapracık Emporia Shopping Center

Ankara Yapracık Emporia Shopping Center

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara Saraycık kura çekimi isim listesi 2020!

Ankara Saraycık kura çekimi isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Saraycık kura çekimi isim listesi 2020 ve Sincan TOKİ kura sonuçları 2020...

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Saraycık son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesinde satışlar devam ediyor. Peki TOKİ Ankara Saraycık son başvuru tarihi ne zaman?

Ankara Yakacık kura sonucu öğrenme 11 Haziran 2019!

Ankara Yakacık kura sonucu öğrenme 11 Haziran 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 451 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Ankara 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Ankara Yapracık Emporia Shopping Center Haberi

Ankara Yapracık Emporia Shopping Center

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor. 


Emporia'da 2 bin metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde toplam 105 işyeri bulanacak. 

Emporia Shopping Center, Eskişehir Yolu TOKİ Yapracık bölgesinin AVM ihtiyacını karşılayacak. Ticaret merkezi anlamına gelen Emporia Shopping Center, 2018 Ağustosu'nda kapılarını açacak. Emporia arsa sahipleri Adil Kılıçkan, Şekerciler ve Çağdaş Market. FtgRantaş ortaklığının inşaatını yaptığı AVM'nin yetkili satış ve kiralama ofisi Realty World Timpeks Gayrimenkul adına Tuğrul Toprakçıoğlu. 

Emporia Shopping Center, büyük ve discount market alanları, eczaneler, sinema salonları, yemek katında birbirinden bağımsız geniş teraslı dükkanlar, kapalı ve açık otoparklar, ailelerin vakit geçirebileceği alanlar, yola cepheli, kat dükkanları farklı cephe ve metrajlarda seçenekler sunuyor. Proje kapsamında, 22 metre kare ile 2 bin metre kare arası...