25 / 04 / 2024

ankara yeni konut projeleri 2016

ankara yeni konut projeleri 2016

Ankara Next Level Çayyolu daire fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Pasifik İnşaat'ın yeni projesi Next Level Çayyolu, 21 Nisan'da yapılacak lansmanla birlikte resmen satışa sunulacak...

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 yeni konut için tarih resmen değişti! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 yeni konut için tarih resmen değişti... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Ankara 565 ucuz ve yeni konut geliyor! Başkentlilere son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 657 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da 657 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

ankara yeni konut projeleri 2016 Haberi

ankara yeni konut projeleri 2016


21 Nisan'da lansmanı yapılacak olan Next Level Çayyolu projesi Pasifik İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje Ankara Çayyolu'nda inşa edilecek.


Next Level Çayyolu projesinde peşin alımlara yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Next Level Çayyolu projesinde konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor.


Next Level Çayyolu projesinde 3+1'lerden, 7,5+2'lere kadar daire tiplerine yer veriliyor. Next Level Çayyolu projesinde 429 daire ve 6 mağaza bulunuyor.



Ankara Next Level Çayyolu daire fiyatları!


Ankara Next Level Çayyolu daire fiyatları 650 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Next Level Çayyolu projesi 2018 yılı sonunda teslim edilecek.


Next Level Çayyolu projesinde çok amaçlı sahalar, açık - kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Ankara Next Level Çayyolu projesinde 354 normal daire, 10 penthouse daire, 20 çatı...