26 / 04 / 2024

ankara yeni konut projeleri

ankara yeni konut projeleri

Ankara Keçiören'de yükselen Ova Kule projesi 4 Kasım'da satışa çıkıyor. Projede yer alan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 800 bin TL'den başlıyor.

Ankara markalı konutlarla yeni bir çehreye kavuşuyor!

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Ankaralı konut alıcısının tercihi değişiyor!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara’daki konut üretiminin değişmesinden bahsetti. Özçelik, “gelenekselci Ankaralı konut alıcısının” tercihlerinin de değişmeye başladığını söyledi.

Başkent'e 7 bin konut yapılacak!

Ankara'da kentsel dönüşüm kapsamında 21 bin 901 konut inşa eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 7 bin 58 konutun yapımına hızla devam ediyor.

Batıkent Akkent Twins Trade satışa çıktı!

Ünal Akpınar İnşaat, Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Twins Trade projesi 1+1 dairelerin ve dükkan satışlarının başladığını müjdeledi. Projede, 300 adet 1+1 daire seçeneği ve 110 adet çarşı dükkanı bulunuyor.

Ankara Gümüş Şehir Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 232 adet daireden meydana geliyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Gümüş Şehir Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

Türkerler-Renkyol Çukurambar projesi 2016'da satışta!

Türkerler-Renkyol Çukurambar projesi 2016 yılı içerisinde satışa çıkacak. Ankara Çukurambar'da 58 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek projede konut, ofis ve ticari alanlar yer alacak.

Ankara'da talep edilen en küçük daire 4+1!

Ankara'da emlak sektörü İstanbul'dan farklı parametrelerle gelişiyor. Yatırım yapmak isteyen Ankaralı daha çok ticari birimleri tercih ederken, konut sektöründe oturumluk daireler öne çıkıyor.

Geleceği, bilinçli inşaatçılar şekillendirecek!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: "Ankara geliştikçe büyüyor, büyüdükçe de kalkınıyor. Başkentli inşaatçıların da kente kazanç sağlayacak, modern, şehirleşmeye uygun yapılar hayata geçirerek bu kalkınmaya desteğini sürdürmesi gerekli” dedi.

Ankaralı inşaatçılar: 2015'ten umutluyuz!

Ankara'da Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent'i hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, 2014'ün bir önceki yıla göre daha hareketli ve verimli bir yıl olduğunu ifade etti.

Ankaralılar yükseği sevmiyor!

Sektör temsilcileri, özellikle en üst katların satışında sıkıntı yaşandığını ifade ederek, bu sorunun Ankara'nın geleneksel konut yapısına duyulan alışkanlık, yükseklik korkusu ve güvenlik endişesinden kaynaklandığını söylüyor

Sinpaş Ankara'da 14 bin konut için kollarını sıvadı!

40 yıl önce Ankara'da temelleri atılan Sinpaş, doğduğu şehirde dev yatırım hamlesi başlatıyor. Son 5 yılda 12 bin konut satarak 7 milyar ciro elde eden şirket, başkentte 14 bin konut için kolları sıvadı

Ankara'da yatırım için en ideal bölgeler!

Emlak fiyatlarındaki yükselişten Ankara da nasibini aldı. Markalı konut projeleriyle incek ve Oran uçtu. Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle ise 5 yılda yüzde 60'tan fazla prim yaptı...

Her proje kendi özelliğine uygun bölgelere inşa edilmeli!

Başkent'te gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, son yıllarda Ankara'da birbiri ardına proje konutların inşa edildiğine işaret etti...

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 yeni konut için tarih resmen değişti! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 yeni konut için tarih resmen değişti... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Ankara 565 ucuz ve yeni konut geliyor! Başkentlilere son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 657 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da 657 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

ankara yeni konut projeleri Haberi

ankara yeni konut projeleri

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi tarafından hayata geçirilen Ova Kule 4 Kasım'da satışa çıkıyor. Ankara Keçiören Ovacık'ta hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 

26 katlı olarak tasarlanan Ankara Ova Kule'de 94 adet konut yer alıyor. 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konutların yer aldığı projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Fiyatların 800 bin TL'den başladığı Keçiören Ova Kule'de güvenlik, otopark , çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları mevcut.

Web: http://www.ipektasinsaat.com
Tel: (0312) 473 53...