26 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinin temeli atıldı

Ankara Yenimahalle Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinin temeli atıldı

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle 84355/2 nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Ankara Yenimahalle'de 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Ankara Yenice ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Yenimahalle'de imar planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'deki 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisini askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Ankara Yenimahalle Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinin temeli atıldı Haberi

Ankara Yenimahalle Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinin temeli atıldı

Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde 40 milyonluk yatırımla inşa edeceği 28 bin metrakare kapalı alana sahip olan pazar yeri ve sosyal tesisin temelini attı. Önceki gün gerçekleştirilen etkinlikte projenin temelini; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Ankara Milletvekili LEVENT GÖK ile birlikte mikser butonuna basarak attı. Hologram teknolojisi aracılığıyla tesisin animasyon filmi de izlendi.


‘HER KURUŞUN HESABI VERİLİYOR’

Törende vatandaşlara seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Diğer belediyelerin yapamadığı yatırımların büyük bir kısmını Yenimahalle Belediyesi yapıyor. Kimse kalkıp Yenimahalle Belediyesi’ne ‘kaynak var mı’ diye sormuyor, neden. Çünkü orada sosyal demokrat bir yönetici var. Halkın her kuruşunun hesabını halka veren bir kişi var. Ankaralı...