23 / 04 / 2024

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm projeleri sayesinde gecekonduların yerinde ilçede sosyal donatı alanlarıyla bezenmiş ve kaliteli malzemeyle inşa edilmiş modern konutlar yükselmeye başladı.

Yenimahalle kentsel dönüşümde sıra SSK Blokları'nda!

Mehmet Akif Mahallesi'nde örnek bir dönüşüm projesine imza atan Yenimalle Belediyesi, yeni rotasını AOÇ Kavşağı ile Lalegül arasında bulunan 25 Mart Mahallesi SSK Blokları olarak belirledi.

Yenimahalle'de 1.700 konut yıkılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenecek olan 25 Mart Mahallesi SSK Blokları’nda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için elini taşın altına koydu.

Ankara kentsel dönüşümde son durum!

Ankara, Yenimahalle'de Belediye tarafından yapılan kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, etrafının şantiyeye dönmesine karşın yıkılamıyor. Ankara'da yaşanan inatçı ev sahibi vakası Türkiye'de ikinci olma özelliğini taşıyor.

Yenimahalle üstyapı çalışmalarıyla renk değiştiriyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, 2009 yılındanbu yana milyon 500 bin metrekare yeşil alanı ilçeye kazandırarak ilçenin renk değiştirmesini sağladı..

Kentsel dönüşüm Yenimahalle'nin yaşam standardını yükseltiyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi ayrım gözetmeksizin ve kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşüme devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ise çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla yaşam standardı yükseltiliyor..

Yenimahalle kentsel dönüşümle birlikte cazibe merkezi olacak!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: 11 bin kursiyere meslek edindirme kursu veriyor. Ara eleman yetişmesine önem veriyoruz. İnşaat sektörüne destek oluyor, üretim yönelik her talebi destekliyoruz.

Ankara Yenimahalle'de 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 8 milyon 848 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm Haberi

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm

Yenimahalle'de çarpık kentleşmeye, uygulanan kentsel dönüşüm projeleriyle son veriliyor. 


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar döneminde bu amaçla Macunköy, Şentepe Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projeleri başlatıldı. 


Kentsel dönüşüm projeleri sayesinde gecekonduların yerinde ilçede sosyal donatı alanlarıyla bezenmiş ve kaliteli malzemeyle inşa edilmiş modern konutlar yükselmeye başladı. 


PAMUKLAR YENİDEN DOĞDU 


Gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarıyla Pamuklar Mahallesi, eski görüntüsünden uzaklaşarak yepyeni bir çehreye büründü. Yıkılan gecekonduların yerine 422 adet konut inşa edildi. Her ayrıntı düşünülerek yapılan, çevre düzenlemeleri ile modern bir yapıya bürünen Pamuklar, Yenimahalle'nin yeni göz bebeği oldu. 


MACUNKÖY'E 683 MODERN KONUT 

Macunköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bölgeye 683 modern konut inşa edildi. Yenimahalle Belediyesi, projenin 1. etabında 253 konutu, 2. etabında ise 107 konutu kura ile hak sahiplerine teslim etti. Böylece Macunköy'de modern...