19 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle yeni park

Ankara Yenimahalle yeni park

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı..

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman?

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta TOKİ tarafından 50 bin sosyal kampanyası kapsamında 451 konut inşa edilecek. TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

İller Bankası'ndan İstanbul ve Ankara'ya yeni proje!

İller Bankası İstanbul Tuzla Merkez Mahallesi ve Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan toplam 108 bin 744 metrekarelik iki arsayı satışa çıkardı...

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle 84355/2 nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle yeni park Haberi

Ankara Yenimahalle yeni park

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yatırımlar hizmete açılmaya devam ediyor. Susuz sakinleri yeni hizmet binalarına düzenlenen açılış töreniyle kavuştu. Törene Başkan Yaşar’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.


“ARTIK SUSUZ’DA YAŞAM BAMBAŞKA”

Açılış öncesi mahalle sakinlerine seslenen Yaşar, “2009’da ilk belediye başkanı seçildiğimde Susuz’da doğru dürüst asfalt, kaldırım yoktu. Her yer çamur içerisindeydi. Bir tane yeşil alan yoktu. Belediye adına yapılan tek bir iş yoktu. O günden bu günlere geldik. Geldiğimde söz vermiştim. Hepsini...