23 / 04 / 2024

ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi

ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi

65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce kentsel dönüşüm kapsamındaki yıkım çalışmalarına bizzat katıldı. Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum" dedi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara'da 64.3 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 7 adet arsayı 64 milyon 349 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi ne zaman açılacak?

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ne zaman faaliyete geçeceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 86.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 8 adet gayrimenkulü 86 milyon 876 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Ankara Yüksek Tren Garı LEED GOLD sertifikası aldı!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı, Amerikan Yeşil Binalar Derneği (USGBC) tarafından verilen LEED-GOLD sertifikasını almaya hak kazandı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

İzmir konut fiyatlarında İstanbul ve Ankara'yı solladı!

İzmir, son 1 yılda konut fiyatlarında yaşanan artışla 3 büyük il arasından öne çıktı. İzmir’deki fiyat artışları Ankara ve İstanbul’un çok önünde. Karşıyaka’da bir yılda fiyat artışı yüzde 60’a ulaştı.

ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi

 Kentsel dönüşüm alanında gecekondusu olan 65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına bizzat katıldı. Önce eline bir kazma alarak gecekondusunun duvarlarını yıkan Yüce, daha sonra dozerin başına geçerek operatör ile birlikte yıkım işlemini tamamladı. 

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne katkı sağlamak için gecekondusunu yıktığını söyleyen Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum" dedi. 


ÇİLE ÇEKENLERİN SEFA ZAMANI

Mehmet Yüce'ye duyarlılığına teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, projenin Keçiören'in hayallerinden birisi olduğunu belirterek "Dönüşüm alanında bin 750 gecekondu bulunuyordu. Proje kapsamında inşa edilecek 5 bin 600 konutla burası yeni bir cazibe merkezi olacak. Yıllardır burada oturan vatandaşlarımız altyapı ve ulaşım çilesi çektiler. İnşallah en kısa sürede sefasını sürecekler" dedi. 


Habertürk...