24 / 04 / 2024

ankarada 8 milyona satılık arsa

ankarada 8 milyona satılık arsa

Ankara İli Yenimahalle ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 8 milyon 349 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 9 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Emekli bayram ikramiyesi 8 bin 246 TL! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika hesabı!

EYT'liler dahil toplam sayıları 16 milyona ulaşan yüksek enflasyon ortamında bütçelerini denkleştirmeye çalışırken, aldıkları bayram ikramiyeleri de enflasyon ve döviz karşısında eriyor. Emekli bayram ikramiyesinin 8 bin 246 TL olması gerekiyordu. İşte o hesap....

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

DİSK-AR resmen açıkladı! İşsiz sayısı 8.7 milyon oldu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR), İşsizlik ve İstihdam Görünümü” raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı 8.7 milyona yükseldiğini açıkladı.

Türkiye'de 8,3 milyon konutun deprem sigortası yok!

Zorunlu Deprem Sigortası bulunmayan konut sayısı Türkiye'de 8,3 milyona yaklaşıyor. Uygulama 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nin ardından uygulamaya konuldu. İstanbul'da her 3 konuttan biri sigortasız. Peki, ülke genelinde nasıl? İşte detaylar.. 

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim projesine 8 milyon başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ İlk Evim İlk İşyerim projesinde başvuru sayısının 8 milyona ulaştığını, 5 milyon geçerli başvuru olduğunu dile getirdi.

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan'da yüzde 17,8 düştü!

ABD'de ikinci el konut satışları, koronavirüs salgını karşısında ekonomik etkisiyle nisan ayında aylık yüzde 17,8 oranında düşerek 4,33 milyona geriledi ve 2010 yılının Temmuz ayından beri en yüksek düşüşünü ortaya çıkardı. 

New York'ta konut satışları Nisan'da yüzde 17,8 azaldı!

New York'ta ikinci el konut satışları da koronavirüs salgınının ekonomik etkisiyle nisanda aylık yüzde 17,8 azalışla 4,33 milyona geriledi

İstanbul’daki 1.8 milyon binanın yüzde 60’ı risk altında!

17 Ağustos’tan günümüze kadar olası depreme karşı alınan tedbirlerin yetersizliğine değinen Prof. Dr. Naci Görür, “İstanbul’daki 1.8 milyona yakın binanın yüzde 60’ı risk altında. Sadece yüzde 1’i yıkılsa ve her binada bir kişi hayatını kaybetse bile 18 bin insan yapar” şeklinde konuştu.

Türkiye'de 8.6 milyon konut sigortalı!

Türkiye'de Zorunlu Deprem Sigortası bulunan konut sayısı 8,6 milyona ulaştı. Türkiye genelinde sigortalılık oranı ise yüzde 50 seviyesinde. 

DASK'lı konut sayısı 8,5 milyona ulaştı!

Türkiye genelinde zorunlu deprem poliçelerinin sayısı 8,5 milyon olarak açıklandı. DASK Yönetim Kurulu Başkanı ve Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı, “Türkiye genelinde sigortalılık oranı yüzde 48’e yükseldi” dedi.

ankarada 8 milyona satılık arsa Haberi

ankarada 8 milyona satılık arsa

Ankara İli Yenimahalle ilçesinde bulunan arsanın bedeli 8 milyon 349 bin TL olarak belirlendi. Arsa açık artırma usulüyle 9 Haziran 2014 tarihinde satışa çıkacak. 

İlanın detayı için