25 / 04 / 2024

Ankarada atılık tarla

Ankarada atılık tarla

Ankara İli Sincan İlçesi'nde yer alan arsa, tarla bağ ve bahçe niteliğindeki taşınmazlar Ankara Batı1.Satış Memurluğu tarafından 17 Eylül 2014 tarihinde saat 09:30 ile 09:45 arasında ihaleye çıkıyor..

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Amasya'da 7.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla! 

Suluova İcra Dairesi, Amasya ili, Suluova ilçesi, Harmanağılı köyü kirampa mevkii 481 parselde bulunan tarla vasıflı gayrimenkulü 7 milyon 278 bin 377 TL'ye satıyor.

Ankarada atılık tarla Haberi

Ankarada atılık tarla

Ankara Batı 1.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Ankara İli Sincan ilçesinde yer alan arsayı, tarlayı, bahçeyi ve bağı 1 milyon 779 bin 905 TL bedelle satıyor.

İhaleye çıkan taşınmazlar farklılık göstereek, arsa, tarla, bahçe ve bağ niteliği taşıyor. Açık arttırma usulüyle yapılacak olan ihalede yer alan tarlalar Bucuk Köyü'nde bulunuyor. Tarla niteliğindeki taşınmazlardan bazılarında erozyon sorunu bulunmkatadır.

Diğer satışa çıkan bağ ise Ahlattarla Mevkii'nde bulunuyor. Bağ, yüzdev 10-15 meylinde olup, toprak bünyesi orta ağıt ve erozyon sorunu olan 5.sınıf kuru tarım arazisi sınıfına giriyor. Tarlaların satışı 17 Eylül 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arasında yapılacak.


Mustafa Kemal Mahalleisnde yer alan arsa niteliğindeki taşınmaz,ın üzerinde hiçbir yapı bulunmamakla birlikte, yanında Toki konutları yer alıyor. Belediye hizmetlerinden kısmen yararlanan arsanın topoğrafik yapısı düz...