29 / 03 / 2024

Ankarada köprü açılışı

Ankarada köprü açılışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

Mal paylaşımında geriye dönük dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Dedemin vefatı üzerine babam amcam ve üç kız kardeşi mal paylaşımı yapmış. Kız kardeşlerin çocukları hak talebinde bulunarak geriye dönük dava açacaklarını söylediler. Geriye dönük yaptırım olur mu?' sorusunu yanıtladı

3. köprü satılıyor mu?

Türkiye'nin iki mega projesinde özel işletmeler paylarını satmaya hazırlanıyor. Üçüncü Köprü için İtalyanlar Çinliler ile pazarlık yapıyor. 3. havalimanı için ise yoğun bir Fransız ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Çinlilerden 3. köprü açıklaması!

Çin Bakan'ı Lu Kang, Pekin’de gazetecilerin Osmangazi Köprüsü ile ilgili sorularını yanıtladı. Lu Kang, 'Biz, Çin tarafı olarak olumlu haberi bekliyoruz' dedi.

Ankarada köprü açılışı Haberi

Ankarada köprü açılışı


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa sürede tamamlanan “U” dönüşü köprüsünün asfaltı serilip, yol çizgileri de tamamlanarak trafik ve sürüş emniyeti sağlandı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Çevre Otoyolu’nun en yoğun olduğu noktanın Anadolu Bulvarı ile kesiştiği ve Hurdacılar Sitesi’nin bulunduğu bağlantı noktası olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Özellikle Sabah ve akşam pik saatlerde bu bağlantıdaki trafik yoğunluğu nedeniyle otoyolda uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu da kesintisiz ulaşım yolu olma özelliği taşıyan Çevre Otoyolu’ndaki trafik güvenliğini olumsuz etkiliyordu. Trafiğe açılan Hurdacılar Kavşağı ’U’ dönüş köprüsü ile Hurdacılar Sitesi Kavşağı’ndaki trafiği rahatlatmayı amaçlıyoruz.” Vedat Üçpınar, kısa sürede tamamlanan “U” dönüşü köprüsünün 2 şeritli ve 60 metre uzunluğunda olduğunu söyledi. Köprünün asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından...