25 / 04 / 2024

Ankarada yenilenen sokaklar

Ankarada yenilenen sokaklar

Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak, asfaltlardaki yıpranmaları gidermek ve yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için bahar ayında başladığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dacia Duster'a 14 günde 31 bin TL zam geldi! İşte yenilenen 2022 Mart fiyat listesi!

Mart ayı başında liste fiyatı 363 bin 900 TL olan Dacia Duster modeline, 14 gün içinde tam 31 bin TL zam geldi!  İşte görünce şok olacağınız Dacia Duster modelinin yenilenen fiyat listesi...

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Tarihi Urfa sokakları restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  "eski Urfa" olarak bilinen bölgelerde restore çalışmalarına başladı. Çalışmalarının ardından tarihi sokaklar turizme kazandırılacak. 

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Türkiye’nin yenilenen deprem haritası elektronik ortamda!

Soyağacı ve mirasın ardından Türkiye’nin yenilenen deprem haritası da elektronik ortama konuldu.Oturduğu semtin deprem riskini öğrenmek isteyen vatandaşlar, “https://tdth.afad.gov.tr” adresinden sorgulama yapabilecekler.

Bu ay kira kontratı yenilenen kiracıya ne kadar zam yapılacak? 

Kira kontratı anlaşmasının uzatılması durumunda kira bedeline zam yapılıyor. Peki Bu ay kira kontratı yenilenen kiracıya ne kadar zam yapılacak? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

Yenilenen AKM’ye İstanbul’un ihtiyacı var!

Ünlü yönetmen Derviş Zaim, yenilenen AKM porjesi ile ilgili olarak ''Böyle bir merkeze şu an İstanbul’un çok ihtiyacı var” dedi.

Manisa'nın sokakları restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çarşı Mahallesi'nde kentsel sit alanı içerisindeki sokakları harabe görüntüsünden kurtarıyor. Tarihi yapılar restore edilecek.

Samsun Alaçam'ın sokakları iyileştiriliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Alaçam'da "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu. Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkacak.

Türkiye'nin yenilenen Belgrad Büyükelçiliği binası açıldı!

Türkiye'nin yenilenen Belgrad Büyükelçiliği binası düzenlenen törenle açıldı.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Ankarada yenilenen sokaklar Haberi

Ankarada yenilenen sokaklar

Bağlarbaşı Mahallesi 445. ve Gülşen Sokak'ın asfalt serimini yapan ekipler, Ayvalı Mahallesi 178., 193., 199., 202., 203. sokaklarda ve K. Subayevleri Mahallesi Arif ile Köklü sokaklarda asfalt serimine devam ediyor. Kalaba Meydanı ramazan etkinlik alanı, Osmangazi Mahallesi Havran Sokak, K. Subayevleri Mahallesi Kış ve Kozanlı Sokak, Adnan Menderes Mahallesi 1040. ve 1041. Sokak'ta yama çalışması yapan ekipler, böylece araçlarda sarsıntıya yol açan ve kazalara davetiye çıkaran yıpranmışlığı giderdi. Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Trafik kazalarının önüne geçmek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, yolları daha güvenli hale getirmek bizim sorumluluk alanımızdan birini oluşturuyor" şeklinde...