19 / 04 / 2024

ankaradaki buz pisti yıkılacak mı

ankaradaki buz pisti yıkılacak mı

Eski Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın 2013 yılında “Umuyorum ki bu tesis artistik buz pateni dalında uluslararası sporcular yetiştirecek” diyerek hizmete açtığı Lozanpark’taki buz pistinin yıkım çalışmalarına başlandı.

Benzin ve motorin fiyatlarında piyasaları buz kestiren tahmin! Yükseleceği rakamı söyleyip hayrete düşürdüler

Dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'dan benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili dünyayı buz kestiren bir tahmin geldi. Banka, Avrupa Birliği`nin Rusya`dan petrol ithalatını hızla azaltması durumunda petrol varil fiyatının 185 doları görebileceğini açıkladı.

Benzin ve motorinde duyanları buz kestiren haber! Petrol zengini ülkede bile kriz patladı

Dünya genelindeki benzin ve motorin krizi devam ediyor. Dünyanın en önemli petrol üreticileri arasında yer alan Irak'ta dahi kriz yaşanması, duyanları adeta buz kestirdi.

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti ne zaman tamamlanacak?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti yıllardır gündemden düşmüyor. Birçok ihaleye çıkılan pistin inşaatı henüz tamamlanamadı. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti ne zaman tamamlanacak?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti açıldı!

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği kalkış izniyle İstanbul Havalimanı'ndaki üç ayrı pistten TK1453, TK1923 ve TK2023 uçakları aynı anda havalandı...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

ankaradaki buz pisti yıkılacak mı Haberi

ankaradaki buz pisti yıkılacak mı

Başkan Alper Taşdelen, buz pistinin yerine, “Lozan’ı betimleyen güzel bir Atatürk Anıtı düşünüyoruz” dedi.


Farklı tarihlerde birçok kez yenileme çalışmalarının yapıldığı Lozanpark, bu kez buz pistinin tahliyesiyle gündeme geldi. Eski başkan Bülenk Tanık döneminde halı saha alanına yapılan buz pistinin yıkımına başlandı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, işletmeci firmanın söküm çalışmalarına devam ettiği pistin yerinde yeni bir yapı olmayacağını söyledi.


ANIT YAPILACAK

Buz pistinin tahliyesinin önceden belli olduğunu belirten Taşdelen şöyle konuştu: “O çok önceden planlanan bir şeydi yeni bir şey değil. Buz pateni kalkacak, parka dahil olacak. Normal park alanına dahil edeceğiz. Adı Lozan Park olduğu için oraya Lozan’ı betimleyen güzel bir Atatürk Anıtı düşünüyoruz. Yeni bir yapı olmayacak.”


SÖZLEŞME BİTTİ GİDİYORUZ

Parktaki pist sözleşmelerinin bittiğini kaydeden işletme yetkilisi ise, “Üç yıllık sözleşmemiz...