19 / 04 / 2024

Ankaradan tam not Başkent Evlerine

Ankaradan tam not Başkent Evlerine

Hüseyin Aslan, proje koordinatörleri Tuncal Salman ve Yusuf Turan, İzmirliler Derneği Başkanı ve A.Ü. Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamit Hancı ile birlikte fuara katıldı.

RAMS Türkiye'nin 4 projesi depreme dayanıklılıkta tam not aldı!

RAMS Türkiye, İstanbul'un en merkezi bölgelerinde hayata geçirdiği projelerde deprem güvenliğini ön planda tutarak; dirençli şehirler inşa edilmesine katkı sağlıyor. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü ne kadar, en uygun nerede? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

En inatçı kırışıklıklara bile meydan okuyan Tefal Turbo Pro FV5688, Durilium AirGlide taban teknolojisi sayesinde buhar dağıtımını eşit bir şekilde yaparak kullanıcılarından tam not alır. Peki, Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü kaç TL?

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz

Japon deprem uzmanından TOKİ evlerine tam not!

Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan Japon deprem uzmanı Moriwaki, TOKİ evlerinin hasar almadığını belirterek tam not verdi.

İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi hemen not altın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceği tarihi açıkladı. Hemen bu tarihi not alın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak.

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Güne zinde başlamak için kahve içenler, bu kahve makinesi ile zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ne kadar, en ucuz nerede satılıyor? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarından tam not alan Arçelik'in popüler modeli 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi kaç programlı? En uygun fiyata nerede, kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm ayrıntılar...

Altus Çamaşır Makinesi 9.999 TL! En ucuza nerden satın alınır? Fiyatları ne kadar? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi arayışı içinde olanlar için Altus; güçlü motor teknolojisi, yüksek devirde sıkma özelliği ve 15 farklı yıkama programı ile kullanıcılardan tam not alıyor. Peki bu çamaşır makinesine en ucuz şekilde nasıl sahip olabilirsiniz? İşte bilmeniz gerekenler..

Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Son teknolojiyi kullanarak ürettiği çok sayıda HEPA filtreli elektrikli süpürge modeli ile her ihtiyaca cevap veren Fakir, tüketicilerden tam not alıyor. Peki, Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler kaç TL?

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

 Dünyaca ünlü ve kalitesini kanıtlamış bilgisayar üreticisi ASUS, CES 2023 tüketici elektroniği fuarında, tamamen oyuncular yönelik yeni tasarladığı dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.  Ekran gücünü NVIDIA GeForce RTX 40 serisinden alan cihaz, inanılmaz oyun performansı sunuyor.

Samsung televizyona 2 bin 500 TL indirimle sahip olun! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

Görüntü kalitesiyle kullanıcıları tarafından tam not alan Samsung televizyonlarda indirim fırsatı var. Peki, Samsung televizyon fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

Electrolux 6 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Electrolux 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve kaliteli yapılarıyla kullanıcıları tarafından tam not alan, Electrolux 6 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Electrolux 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ankaradan tam not Başkent Evlerine Haberi

Ankaradan tam not Başkent Evlerine

İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyon, Aydın, Muğla ve Uşak'ın tanıtım derneklerinin oluşturduğu Ege Platformu'nun 11-14 Aralık tarihlerinde düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuan'nda Ege-Koop'un Başkent Evleri Projesi görücüye çıktı. Ankaralıların projeye büyük ilgi gösterdiğini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Fuar süresince standımıza ilgi büyüktü. Toplam 640 konutun üçte bü-ine Ankara'da yaşayan Egeli hemşerilerimiz talip oldu. En geç Nisan ayında projenin temelini atacağız" dedi. 


Projeyle toplam 150 milyon hralık yatırıma imza atacaklarını belirten Hüseyin Aslan, "Ankara'da kooperatif modeliyle fark yaratacağız. İzmirlilerle Ankaralıları buluşturacağız. 80 bin metrekare alanda inşa edeceğimiz konutların temelini Mart veya Nisan aylarında atacağız. Hazn'lık aşamasında olan projemiz üç gün boyunca büyük ilgi gördü" dedi. Ege-Koop Başkent Evleri'ne kent merkezine yakınlığı nedeniyle talebin arttığını dile getiren Aslan, "Ankara'daki...