27 / 04 / 2024

ankaralı Arlight

ankaralı Arlight

İsveç'in en zengin işadamlarından Kont Gustaf Douglas'ın ana hissedarı olduğu aydınlatma devi Fagerhult, Ankaralı Arlight'ı satın aldı. Kont, 160 çalışanlı Arlight için 95 milyon lira ödeyecek...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!

Ankaralıları, Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı. 2 gün boyunca kapalı olacak. İşte detaylar!

Ankaralı esnaflardan kira tepkisi!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankaralı esnaflarla görüştü. Esnaflar kiralardan şikayetçi oldu.

Ankaralılar 4+1 daireleri tercih ediyor!

Son dönemde stüdyo tipi konut inşaatları artış gösterse de, Ankaralılar çok odalı, geniş ve rahat konuttan vazgeçmiyor. 

Ankaralılar cep terminali istiyor!

Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan cep terminali istiyor. Tuna, AŞTİ'nin taşınmasıyla ilgili "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" demişti ancak cep terminali ile ilgili açıklama yapmadı..

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralıların konut alırken genellikle rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ettiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, “Ev, Ankaralılar için sadece ihtiyaç değil onlar için bir yaşam alanıdır” dedi.

Ankaralı müteahhitler boykot hazırlığında!

İnşaat demirinde fiyatların yüksek olmasında dolayı Ankaralı müteahhitler boykota hazırlanıyor. MİMDER Başkanı Hamza Can, "Demir fiyatlarındaki yüzde 50 artış konut üretimini de satışını da zora sokar" dedi.

Ankaralı konut alıcısının tercihi değişiyor!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara’daki konut üretiminin değişmesinden bahsetti. Özçelik, “gelenekselci Ankaralı konut alıcısının” tercihlerinin de değişmeye başladığını söyledi.

Ankaralı konut alıcısının tercihi Keçiören oldu!

Ankaralı konut alıcısı Keçiören'i tercih ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Gayrimenkul yatırım için Keçiören'in tercih edilmesi bizleri oldukça sevindiriyor.

Mebuskent projesi Ankaralıların ilgi odağı oldu!

Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı oldu. Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde yer alan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satıldı.

ankaralı Arlight Haberi

ankaralı Arlight

İsveç'in en zengin işadamlarından Kont Gustaf Douglas'ın ana hissedarı olduğu aydınlatma devi Fagerhult, Ankaralı Arlight'ı satın aldı. Kont, 160 çalışanlı Arlight için 95 milyon lira ödeyecek.


İsveç'in en zengin işadamlarından Kont Gustaf Douglas, Türkiye'ye hızlı girdi. Dünyanın en zengin 500 işadamı arasında yer alan İsveç Kraliyet Ailesi üyesi Kont Douglas, Türk aydınlatma araçları üreticilerinden Ankaralı Arlight'ı aldı. Kont, satın almayı ana hissedarı olduğu Fagerhult şirketiyle yaptı. Fagerhult, Arlight için 80 milyon lira (28 milyon euro) ödeyecek. 2014'ün ilk çeyreğinde tamamlanacak satış sonrasında Arlight'ın sahiplerine 7 milyon euroluk ekstra ödeme yapılacak. Böylece satış işlemi 95 milyon liraya tamamlanmış olacak. 


160 ÇALIŞANI VAR 


Fagerhult'un CEO'su Johan Hjertonsson, Avrupa'da liderliğe oynadıklarını, Türkiye'deki büyümeyle bu hedefe ulaşmak istediklerini söyledi. Fagerhult CEO'su, "Mevcut pazarlarımıza bu kadar yakın...