25 / 04 / 2024

ankaralı bankacıların ataşehirdeki evleri

ankaralı bankacıların ataşehirdeki evleri

Kamu bankalarının taşınması netleşince banka yöneticileri kolları sıvadı. Halkbank'tan 20 yönetici Ağaoğlu'ndan daire aldı. Vakıfbank da 50 dairelik blok almak için görüşme yaptı

Burdur'daki araziler emlakçıların eliyle yabancılara geçiyor iddiası!

'Ata tarla satılmaz, satışa çıksa da alınmaz' kültürüne sahip Burdur'daki arazilerin emlakçıların eliyle yabancılara geçtiği iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın geri vites yaptı. Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Emekli promosyonunda son dakika! Bankacılar açıkladı! Promosyon 10 bin TL'yi aşabilir!

Bankaların rekabeti promosyon beklentisini yükseldi. Bankacılar, yarışa kamu bankalarının da girmesi ile emekliye nakit ödemenin 10 bin TL'yi aşacağı öngörülüyor. Memurlarda rakam 34 bini geçmiş durumda.

Dolarda şok eden detay ortaya çıktı! Haberi alınca ne yapacaklarını şaşırmışlar

Dolar, kur korumalı mevduata geçildikten sonra ilk kez 15,65'in üzerine çıktı. Bu haberi alan bankacıların büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. Bankacılar tek çare olarak ciddi miktarda döviz satışı öneriyor. Aksi takdirde dolar kısa sürede 16 TL'ye sabitlenecek.

Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Batman'da kaçak yapıların giriş çıkışları kapatılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi, şehirdeki kaçak yapıların giriş çıkışlarını kapatıyor.

Bankacıların hırsı neden sonlarını getirecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bankacıların hırsı neden sonlarını getirecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Bankacılar emlakçıya dönecek!

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, bankacılık mevzuatında yapılan son düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Öztrak, düzenleme ile bankacıların emlakçıya döneceğini vurguladı.

Mebuskent projesi Ankaralıların ilgi odağı oldu!

Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı oldu. Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde yer alan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satıldı.

Bankacılar tepki verip sonuç alıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Erdal Sağlam bugün köşesinde "bankacılar tepki verip sonuç alıyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Başbakan Yıldırım bankacıları uyardı!

Başbakan Yıldırım, "Bankacıları buradan uyarıyorum. Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefeciliği bırakın, gerçek ekonomiye dönün." dedi.

ankaralı bankacıların ataşehirdeki evleri Haberi

ankaralı bankacıların ataşehirdeki evleri

KAMU bankaları ve Merkez Bankası'nın Batı Ataşehir'e taşınacak olması, Ankaralı bankacıları harekete geçirdi. Ataşehir'de 8 bin konutluk My World projesini tamamlamak üzere olan Ağaoğlu bankacıların hücumuna uğradı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı Ankaralı bankacıların bugünlerde ev almak için İstanbul'u didik didik dolaştığını söyledi. Halkbankası'ndan 20 üzt düzey yöneticinin kendi projelerinden ev aldığını söyleyen Rahvalı `Vakıflar Bankası'ndan bir heyet de bir tam blok almak için gelip bilgi aldılar. Ancak şu anda netleşen bir şey yok' diye konuştu.

FİYAT 205 BİN YTL'DEN BAŞLIYOR

AĞAOĞLU Grubu'nun Ataşehir'de inşa ettiği...